Μετάβαση στο περιεχόμενο

athanasios_thes

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

athanasios_thes's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ξέρετε που θα βρω κανονισμούς για εργαστηριακές δοκιμές που αφορούν πολιτικούς μηχανικούς. Μάλλον δεν κυκλοφορούν οπότε θέλω να τους αγοράσω απλά δεν νομίζω να βρω σε βιβλιοπωλεία. Ξέρω ότι έχει το ΤΕΕ στην βιβλιοθήκη του αλλά δεν τους δανείζει. Βασικα ψάχνω σχετικά με την τεχνολογία σκυροδέματος, ότι υπάρχει, AASHTO-ASTM-DIN-BS ή και ελληνικές προδιαγραφές.
  2. [align=justify:574c6fc441]Το τμήμα έργων υποδομής στην Θεσσαλονίκη, έχω ακούσει ότι είναι πιο δύσκολο. Και εγώ φοίτησα εκεί. Είναι πιο εύκολο να βρεις τέτοιους βαθμούς σε περιφερικά τμήματα. Επειδή το είχα ψάξει πριν κάνα 2 χρόνια, αν δεν παίζει ο βαθμός σου γύρω στο 8 πιστεύω ότι δεν έχεις ελπίδες. Σε τρώνε τα περιφερειακά τμήματα λοιπόν και όχι οι ιχθυοκαλλιέργειες. Όπως και να έχει είναι άδικο το σύστημα εισαγωγής. Κατά την γνώμη μου σε κάθε τμήμα θα έπρεπε ένα ποσοστό των υποψηφίων να εισάγεται με εξετάσεις και ένα με τον βαθμό του πτυχίου. [/align:574c6fc441]
  3. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Εσύ που είσαι δομικός θα ανταγωνιστείς συναφείς σχολές δηλαδή δομικούς και έργων υποδομής και θα εισαχθείς σε διαφορετικό εξάμηνο,3 ή 5 ανάλογα με το εκάστοτε τμήμα. αν βγάζεις γύρω στο 8.5 κάνε αιτήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.