Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΛΑΧΟΥ ΣΤ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΒΛΑΧΟΥ ΣΤ

  1. Συνάδελφοι , έχει ασχοληθεί κανείς με αδειοδότηση για εγκατάσταση φ/β σε δώμα ( μεγαλη ισχύς 950 Kw); Με ενδιαφέρει η ιδιαιτερότητα στα μετρα ασφαλειας , ΦΑΥ - ΣΑΥ.
  2. Μπορεί να γίνει συνένωση δύο ομορων καταστημάτων διαφορετικών ιδιοκτητών τα οποία βρίσκονται σε όμορα οικόπεδα ,μόνο αν πρώτα γίνει συνένωση των οικοπέδων , συμβολαιογραφική πραξη κ.λ.π. και μετά έκδοση οικοδομικής άδειας για τη συνένωση.
  3. Ο προβληματισμός μου ξεκινάει απο το εξής : Η αλλαγη χρήσης ειναι μια νέα άδεια , σε κάθε νέα άδεια που εκδίδεται για κατάστημα, δεν ειναι υποχρεωτικές οι τουαλέτες μέσα στο κατάστημα ? Δηλαδή αν σήμερα έκανα την μελέτη και την εκδοση οικοδομικής άδειας για ανέγερση καταστήματος θα μπορούσα να έχω τις τουαλέτες στην αυλή ? Ως προς τη νομιμοποιήση τους στην αυλή δεν εχω προβλημα , μπορω να το κάνω , εχω υπολοιπα δόμησης . ευχαριστω
  4. Γειά σας , θα ήθελα την άποψη σας : Υφιστάμενο κατάστημα το οποίο λειτουργεί ως καφέ - ψησταριά έχει στην αυλή και σε απόσταση απο αυτό ,τις τουαλέτες . Σήμερα πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης απο κατάστημα σε χώρο συνάθροισης κοινού λόγω αναγκαιότητας έκδοσης νέας άδειας λειτουργίας . Το ερώτημά μου είναι : δεν απαιτείται η κατασκευή, εντός του καταστήματος , wc & wc ΑΜΕΑ σύμφωνα με τις προδιαγραφές ή έστω σε άμεση επαφή με το κατάστημα ; Κάθε νέα άδεια που εκδίδεται για οποιοδήποτε είδος καταστήματος δεν απαιτεί την ύπαρξη έστω και μιάς τουαλέτας ; Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.