Μετάβαση στο περιεχόμενο

VKamil

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by VKamil

  1. Το φόρο τον πληρώνεις εσύ, είτε κάθε μήνα μέσο του εργοδότη, είτε (επικρατέστερο) με το εκκαθαριστικό σημείωμα όπου πληρώνεις επιπλέον και κάποιο ποσό (προκαταβολή φόρου) για το επόμενο έτος.
  2. Ο.κ. Αστοχία! Δεν γνωρίζω τον βαθμό ευαισθησίας σας. Μην πληγωθεί και κανείς!!!
  3. Συνάδελφε Pappos όντας θορυβημένη από την ξαφνική σου μεταστροφή, αποφάσισα να αναλάβω ενεργό( δράση στο forum και να συμβάλω στο ελάχιστο στη κοινότητα των μηχανικών. Τα παρακάτω ελπίζω ότι θα δώσουν απαντήσεις στις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. http://sharerevmedia.com/component/option,com_seyret/Itemid,52/task,videodirectlink/id,624668/ http://video.google.ca/videoplay?docid=2534175287793625382&ei=awZJSb3ZLouE-wGfxPH4BQ&q=%CE%A3%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%A1%CE%AC%CE%BC%CF%86%CE%BF%CF%82&hl=en Δεξιά του δεύτερου video υπάρχει ψυχίατρος! και παπάς! (σε video πάντα). Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι μετά από τις συνεντεύξεις του φιλοσόφου, του ψυχίατρου και του παπά που θα παρακολουθήσεις θα αναθεωρήσεις και θα συνεχίσεις με περισσότερο σθένος τη ζωή σε αυτόν τον "εμπειρικό κόσμο". Για να αποφύγω τις παρεξηγήσεις (ως νέο μέλος) διευκρινίζω, ότι τα παραπάνω γραφτήκαν καλοπροαίρετα με λίγο χιούμορ, δεν έχω πρόθεση να θίξω οποιοδήποτε. Είναι πραγματικά αξιόλογες συζητησεις. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.