Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariax

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mariax's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητέ Gzin, H διάθεσή μου ούτε ειρωνική ήταν, ούτε λαμόγιο είμαι, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη μικρή μου εμπειρία στη χρήση εξοπλισμού. Για να στήσω το γραφείο μου,στερήθηκα πολλά πράγματα δευτερεύουσας σημασίας για μένα απ'ότι έναν καλό εξοπλισμό. Και πίστεψέ με δεν το μετάνιωσα ποτέ.
  2. Αγαπητε φίλε texter, Είμαι κάτοχος ενός συστήματος GPS που αγόρασα πρόσφατα από ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟ (LEICA). Είμαι πολύ ευχαριστημένη και αισθάνομαι ότι με τα γραφόμενά σου θεωρείς τους άλλους βλάκες που επιλέγουν εξοπλισμό από σοβαρές επώνυμες εταιρείες. Οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισα με εξυπηρέτησαν άμεσα στις πιο ακατάλληλες ώρες και με αποτελεσματικότητα. Θεωρώ ότι αγοράζοντας ένα προϊόν με πολυετή παρουσία στο χώρο εξασφαλίζεις άριστα τη δουλειά σου και την παραγωγικότητα σου διότι είναι ο καθρέφτης της ποιότητας στη δουλειά σου και η καλή σου φήμη που θα αποφέρει περισσότερη πελατεία. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα για λίγες χιλιάδες ευρώ που η ζωή μου έχει δείξει ότι μπορείς να τα βγάλεις σε σύντομο χρονικό διάστημα κερδίζοντας από λιγότερο χρόνο παραμονής στο πεδίο και σε αντοχή των υλικών στο χρόνο. Για παράδειγμα, θα αγόραζες και θα ταξίδευες εσύ και η οικογένεια σου ποτέ με κινέζικο αυτοκίνητο? Η μήπως θεωρείς ότι η επιλογή εξοπλισμού είναι δευτερεύουσας σημασίας για σένα? Δυστυχώς ή ευτυχώς, ότι πληρώσεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.