Μετάβαση στο περιεχόμενο

geia

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

geia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. υπάρχουν περιπτωσεις όμως Παναγίωτη όπου πέφτουν και άλλοι όροι στο τραπέζι του στυλ με ικα δεν θα πληρώνεσαι υπερωρίες ενώ με τεβε όσες ώρες δουλέψεις θα τις πληρωθείς...κτλ!προφανώς οι εισφορές οι δικίες του ως προς το ικα θα είναι μεγαλυτερες απο το τέβε...δώρα και άδεια θα πέρνω..!Δεν ξέρω...διάβασα και τα αλλα post που έχουν γίνει...πολύ δύσκολη η αγορά εργασίας και πολύ εκμετάλλευση!
  2. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση...Όταν λες ότι έχω και άλλες υποχρεώσεις ως προς την εφορία τι εννοείς;
  3. Είμαι τελειόφοιτος τει αυτοματισμού και θα πιάσω δουλειά σε μία εταιρεία όπου μου λένε ότι θα πληρώνομαι με την ώρα και θα τους κόβω αποδείξεις υπηρεσιών!Σε ποιό ταμείο θα είμαι ασφαλισμένος και σαν τι θα είμαι ασφαλισμένος;Τι θα πρέπει να αποδίδω στην εφοριία κάθε χρόνο ή καθε τριμηνο που μου λένε άλλοι;Θα μπορούν να μου πουν σήμερα φύγε στις 1 πχ. ή αυριο μην έρθεις καθόλου...δηλαδή προβλέπεται να έχω κατώτατο μισθό;Με συμφέρει καλύτερα να τους απαιτήσω ΙΚΑ εφόσον έχω ήδη ένσημα εκεί! Νομίζω είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλά παιδιά στην αγορά εργασίας! Θα ήθελα την βοήθειά σας ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.