Μετάβαση στο περιεχόμενο

vouk

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vouk

  1. Δηλαδή αν βάλουμε μόνο την βεβαίωση μέχρι το 2017 και καλύπτουμε τους μήνες είμαστε Οκ? Σε χρειάζεται η βεβαίωση από το εφκα και απλώς βγαίνουν λιγότεροι μήνες, σωστά κατάλαβα?
  2. Συγνώμη αν σε άγχωσα, εμένα μου είπε μια συνάδελφος που έχει κάνει αίτηση ότι στην εμπειρία ανεβάζεις α) τη βεβαίωση από τα κεντρικά β)τη βεβαίωση από το εφκα της περιοχής σου που γράφει ακριβώς τους μήνες (μου το έγραψαν και στο μαιλ που μου έστειλαν τη βεβαίωση) και γ) τη βεβαίωση που βγάζει στη σελίδα του εφκα (νομίζω αυτό για μισθωτούς μόνο). Αν ισχύει αυτό μαζί αποχαιρεταμε το διαγωνισμό . Τώρα η βεβαίωση που έχω εγώ λέει ότι είμαι ασφαλισμένος από τη τάδε ημερομηνία, αν κάνουν το πολλαπλασιασμο βγαίνουν και οι μήνες. Δυστυχώς την άλλη δε μου την βγάζουν και έχω απορία αν υπάρχει κάπου αυτό για οφειλές ΚΕΑΟ ή το σκέφτηκαν μόνοι τους. Ίσος δώσουν παράταση και προλάβεις να βγάλεις, καλή επιτυχία!
  3. Καλησπέρα, μου έστειλαν από το τμήμα ασφαλιστικού ιστορικού μια βεβαίωση που λέει από ποτέ είμαι ασφαλισμένος στο Τσμεδε. Στο email μου έγραψαν ότι πρέπει να πάρω και βεβαίωση από το εφκα της περιοχής μου. Πήγα με ραντεβού και έκανα αίτηση. Αργότερα με πήραν τηλ. ότι για μου τη βγάλουν πρέπει να πληρώσω οφειλές ΚΕΑΟ που έχω. Γνωρίζει κανείς αν είναι λογικό? Τι σχέση έχει η εμπειρία με τις οφειλές? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.