Μετάβαση στο περιεχόμενο

vouk

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από vouk

  1. 4 λεπτά πριν, Tasosthe1 said:

    Μίλησα μαζί τους ξανά και μου είπαν πως μέχρι 1/1/2017 χρησιμοποιείς τη βεβαίωση του ιστορικού του τσμεδε. Για μήνες εμπειρίας από 1/1/2017 χρησιμοποιείς και τη βεβαίωση του τοπικού εφκα. Με άλλα λόγια σε περιπτώσεις που έχεις εμπειρία πριν και μετά την 1/1/2017 θες βεβαιώσεις από τσμεδε (ιστορικό) και εφκα που συνήθως ο εφκα τις ενσωματώνει σε μια βεβαίωση. Για εμπειρία μόνο πριν το 2017, θες μόνο βεβαίωση από το ιστορικό του τσμεδε.

    Δηλαδή αν βάλουμε μόνο την βεβαίωση μέχρι το 2017 και καλύπτουμε τους μήνες είμαστε Οκ? Σε χρειάζεται η βεβαίωση από το εφκα και απλώς βγαίνουν λιγότεροι μήνες, σωστά κατάλαβα?

  2. 2 ώρες πριν, Tasosthe1 said:

    Εμένα δεν μου ανέφεραν ότι χρειάζεται επιπλέον βεβαίωση από τον εφκα της περιοχής μου. Μόνο η βεβαίωση του ασφαλιστικού ιστορικού. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις...Οπότε εάν χρειάζεται και επιπλέον βεβαίωση..αποχαιρετώ τον διαγωνισμό....

    Συγνώμη αν σε άγχωσα, εμένα μου είπε μια συνάδελφος που έχει κάνει αίτηση ότι στην εμπειρία ανεβάζεις α) τη βεβαίωση από τα κεντρικά β)τη βεβαίωση από το εφκα της περιοχής σου που γράφει ακριβώς τους μήνες (μου το έγραψαν και στο μαιλ που μου έστειλαν τη βεβαίωση) και γ) τη βεβαίωση που βγάζει στη σελίδα του εφκα (νομίζω αυτό για μισθωτούς μόνο). Αν ισχύει αυτό μαζί αποχαιρεταμε το διαγωνισμό :). Τώρα η βεβαίωση που έχω εγώ λέει ότι είμαι ασφαλισμένος από τη τάδε ημερομηνία, αν κάνουν το πολλαπλασιασμο βγαίνουν και οι μήνες.  Δυστυχώς την άλλη δε μου την βγάζουν και έχω απορία αν υπάρχει κάπου αυτό για οφειλές ΚΕΑΟ ή το σκέφτηκαν μόνοι τους.

    Ίσος δώσουν παράταση και προλάβεις να βγάλεις, καλή επιτυχία!

  3. Καλησπέρα, μου έστειλαν από το τμήμα ασφαλιστικού ιστορικού μια βεβαίωση που λέει από ποτέ είμαι ασφαλισμένος στο Τσμεδε. Στο email  μου έγραψαν ότι πρέπει να πάρω και βεβαίωση από το εφκα της περιοχής μου. Πήγα με ραντεβού και έκανα αίτηση. Αργότερα με πήραν τηλ. ότι για μου τη βγάλουν πρέπει να πληρώσω οφειλές ΚΕΑΟ που έχω. Γνωρίζει κανείς αν είναι λογικό? Τι σχέση έχει η εμπειρία με τις οφειλές? Ευχαριστώ. 

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.