Jump to content

giannis_eng

Members
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About giannis_eng

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Σε μια δοκό υπάρχουν δύο πρόβολοι και το πρόγραμμα συνδέει μόνο τον ένα από τους δύο. Δεν δέχεται δεύτερη πλάκα σε μια παρειά. Αυτό μπορεί να αλλάξει στις παραμέτρους?
 2. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να θεωρηθεί μονογονεική οικογένεια. Έχω περίπτωση με μητέρα και κόρη που ο πατέρας έχει πεθάνει. Η μητέρα και η κόρη είναι συνιδιοκτήτριες στο σπίτι. Η κόρη είναι 20 χρονών ενήλικη, και εξαρτώμενο μέλος. Μπορούν να μπουν με κοινωνικό συντελεστή για μονογονεική? Ευχαριστώ.
 3. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα αφού θα υποβάλεις και τα παραστατικά κατάθεσης. Εγώ πάντως στη θέση σου θα έκοβα 2 ΑΠΥ για να είμαι σίγουρος.
 4. Τώρα που δεν έχουν μπει οι προκαταβολές ακόμα δεν σε αφήνει να πατήσεις αλλαγή προμηθευτών και να βάλεις τον σωστό και να μηδενίσεις την προκαταβολή από τον λάθος? Αν γίνεται μόνο αφού μπουν πρέπει να του ζητήσεις να την επιστρέψει. Και να έχει κλείσει τα βιβλία ο λογαριασμός λογικά θα υπάρχει. Αν δεν μπορεί να μπει η προκαταβολή λογικά θα σου έρθει μήνυμα για διόρθωση.
 5. Αν σε ένα οικόπεδο μεγάλο το όριό του από τον αιγιαλό - παραλία είναι 50 μ αλλά το κτίριο είναι σε απόσταση 200 μ χρειάζεται Σ.Α. ? Ο 4495 λέει κτίρια ή γήπεδα, όταν είμαι εντός σχεδίου λογικά το κτίριο μετράει σωστά? Γήπεδο είναι εκτός σχεδίου. Επίσης αν βάλω στις e-adeies ότι δεν απαιτείται γιατί θεωρώ ότι είμαι πάνω από 100 μ με δική μου μέτρηση και μετά γίνει έλεγχος στο δειγματοληπτικό και πουν ότι απαιτείται τι γίνεται? Κάνω απλώς μια ενημέρωση?
 6. Δεν παίζει ρόλο. Απλά θα χρηματοδοτηθεί μέχρι τα 1100. 1) Τα 300 πρεπει να κατατεθουν τραπεζικα και 2) θα γραφει ιδια κεφαλαια ατο πλαισιο του προγραμματος εξοικονομιση κατ' οικον ΙΙ
 7. Λογικά μπορεί. Πήγαινε στην αλλαγή προμηθευτών και δοκίμασε αν σβήνει
 8. Αν δεν έχει πάρει προκαταβολή μπορείς να τον διαγράψεις. Αν έχει πάρει δεν μπορείς. Αν έχει πάρει πρέπει να επιστρέψει την προκαταβολή στο λογαριασμό του δανείου και μετά απλά του βάζεις προκαταβολή 0.
 9. Επιστροφή της προκαταβολής στην τράπεζα? Στο Π.Σ. όταν πατάω αλλαγή προμηθευτών μου λέει ότι δεν μπορώ να διαγράψω κάποιον γιατί έχει γίνει η κατάθεση των προκαταβολών.
 10. Καλημέρα. Σε αίτηση με δανειοδότηση που έχουν ήδη κατατεθεί οι προκαταβολές ποια είναι η διαδικασία για να αλλάξει προμηθευτής? Πρέπει να γίνει αλλαγή γιατί ο επιλεγμένος προμηθευτής δεν μπορεί να δώσει πιστοποίηση CE. Ευχαριστώ.
 11. Καλημέρα. Σε αίτηση με δανειοδότηση όπου έχουν μπει ήδη οι προκαταβολές, ο πελάτης θέλει να αλλάξει τον ένα προμηθευτή γιατί δεν έχει πιστοποίηση CE. Ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί τώρα που έχει μπει ήδη η προκαταβολή? Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
 12. Καλημέρα και καλή χρονιά. Και αφού ξεπεράσαμε το θέμα με τα CE έχω πρόβλημα με τις αποδείξεις ταμειακής. Όσο και να τις σκουραίνω στο σκανάρισμα, έχουν σφραγίδα από πίσω και δεν βγαίνουν καθαρές και μου βγάζει συνέχεια εκκρεμότητα ότι πρέπει να είναι πιο ευκρινείς. SOS!! Επίσης ενώ έχω ανεβάσει CE για τα αλουμίνια μου έβγαλε αυτο: Δαπάνες / Παραστατικά / Έξοδα Παραστατικά , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε αντίγραφα πιστοποίησης/δήλωση συμμόρφωσης CE και αντίγραφα πιστοποίησης των ενεργειακών χαρακτηριστικών για τα κουφώματα. Παρακαλούμε αναρτήστε αντίγραφα πιστοποίησης/δήλωση συμμόρφωσης CE για τα εξώφυλλα/ρολλά κουφωμάτων. Και τέλος ανέβασα Υ/Δ του ιδιοκτήτη για την κατάθεση της αμοιβής των δυο ΠΕΑ (μια Υ/Δ και για τα δύο) και μου βγάζει τώρα αυτό: ΚΑΤΑΘΕΣΗ 1ο ΠΕΑ , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου στην οποία θα δηλώνει ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή (αρ. συναλλαγής, τράπεζα, ημερομηνία) εκτελέστηκε για λογαριασμό του στο πλαίσιο της Καταβολής Ιδίων Κεφαλαίων για το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ. Και αυτό για τον αλουμινά που δε μου το είχε ζητήσει πρίν ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ , ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ : Παρακαλούμε αναρτήστε υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου στην οποία θα δηλώνει ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή (αρ. συναλλαγής, τράπεζα, ημερομηνία) εκτελέστηκε από τον ίδιο με κατάθεση μετρητών, στο πλαίσιο της Καταβολής Ιδίων Κεφαλαίων για το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ. Βοηθήστε όποιος ξέρει...
 13. Καλημέρα. Κι άλλο θέμα προέκυψε με τις τέντες. Στο έντυπο πρότασης παρεμβάσεων για τον υπολογισμό εμβαδού ζητάει εμβαδόν δομικού στοιχείου. Άρα βάζουμε τον τοίχο που σκιάζεται. Επομένως επι αυτού έχει υπολογιστεί και το κόστος. Ο προμηθευτής στο δελτίο αποστολής τι θα γράψει? Τα τ.μ. της τέντας που έβαλε και ας είναι λιγότερα από τον τοίχο?
 14. Πρέπει να ζητήσουμε Υ/Δ από τους πελάτες για τις πληρωμές των ΠΕΑ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.