Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsapratsidis

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tsapratsidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. βασικά να διευκρινήσω.. 1) έχουμε βάλει ακριβές μονώσεις και διπλή πόρτα (και παράθυρα) και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για ενόχληση ηχητική (έχουμε κάνει δοκιμές και δεν ακούγεται τίποτα στον 1ο όροφο). 1,5) άλλωστε παίζουμε κανά 2 φορές την εβδομάδα και πάντοτε μεταξύ 6μιση με 9 το βράδυ. 2) δε μας έχουν πει να φύγουμε, να πάμε αλλού. άλλωστε δεν παίζουμε ηλεκτρικό μαντολίνο. 3) προφανώς πρόκειται για κόμπλεξ των γειτόνων. 4) Για άλλες παρανομίες δεν ξέρω εμένα με νοιάζει εγώ να είμαι νόμιμος. Ουσιαστικά δεν έχουν απειλήσει για έλεγχο και τέτοια, απλώς που και που πετάνε καμιά σπόντα και αυτό εγώ δεν το γουστάρω καθόλου. Για το ρεύμα έχω φωνάξει ηλεκτρολόγο να μου βάλει ρολόι και τον πρώτο μήνα που θα βγεί μια αντιστοιχία 0,30 ευρώ στον καθένα το ρεύμα που καίω κάτω θα πάω και θα τους πω: πάρε και 2 ευρώ από μένα να πιεις ένα καφέ... εντελώς γύφτοι λέμε. αυτός ο νόμος Σουφλιά που λέτε ποιος είναι? που μπορώ να τον βρω μπας και τελειώνω με αυτή την κατάσταση?
  2. Καλησπέρα, δεν είμαι του επαγγέλματος και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι. Έχω μια αποθήκη (γύρω στα 60 τμ) στην οποία έχουμε βάλει δυο τρία όργανα μουσικής και παίζουμε αραιά και που με ένα φίλο μου. Δεν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο ουτε το νοικιάζω ούτε άλλος μπαίνει. το μόνο που έχω αλλάξει είναι ότι έχω βάλει παντού μονωτικά για να μην ενοχλώ τους γείτονες. Ρεύμα παίρνω από μια μπρίζα μόνο για να καταλάβετε, δεν έχει πολλά πράγματα. 2-3 ενισχυτές 2 λαμπες και το drum set. χρειάζομαι κάποια ιδιαίτερη άδεια? υπάρχει σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει αυτό που έχω κάνει? σας ρωτάω γιατί στην πολυκατοικία μου έχουν πρήξει τα @ ότι λέει καίω ρεύμα (δήθεν) και το πληρώνουν απτο κοινόχρηστο και ότι έχω αλλάξει τη χρήση του χώρου και κάτι τέτοια. γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.