Μετάβαση στο περιεχόμενο

boba

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by boba

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας καθώς είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω αυτό. Μου ζητάνε από την πολεοδομία της Αρτέμιδας ΑΕΚΚ για να πάρω μια έγκριση δόμησης. Το έχετε κάνει ποτέ? Από ότι κατάλ-αβα αυτό τώρα έχει αρχίσει να εφαρμόζεται... Μέσα στην νομοθεσία (ΦΕΚ 1312-24-8-2010) λέει ότι χρειάζεται: 1. επικυρωμένο αντίγραφο των στοιχείων διαχείρισης αποβλήτων και 2. εγγυητική επιστολή
  2. Καλησπέρα, αναζητώ εργασία σε τεχνικό ή αρχιτεκτονικό γραφείο. Έχω προυπηρεσία 8 χρόνια σε τεχνικό γραφείο και γνωρίζω από ΓΟΚ, ΚΕΝΑΚ καθώς και ΝΟΚ. Παρακαλώ πολύ αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πν για να του στείλω το βιογραφικό μου. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Ναι όντως δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω καν θα δω τι μπορώ να κάνω. Καλό το autocad 2011?
  4. Ευχαριστώ! Θα το ξαναπροσπαθήσω και θα τσεκάρω και εαν η έκδοση που έχω είναι στα 64bit. Και μένα μου φάνηκε περίεργο αλλά ποιος ξέρει, ο υπολογιστής παντως σίγουρα δεν έχει πρόβλημα κάτι θα παίζει με το λογισμικό του aytocad...
  5. Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος ποιο autocad έχει συμβατότητα με τα windows 7? Είχα το 2010 σε παλιό υπολογιστή, το έβγαλα κάι πήγα να το βάλω στον νέο αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με το λογισμικό. Κρίμα...
  6. Λοιπόν έψαξα και έμαθα........... τα μηχανήματα που ανέφερα παραπάνω δεν θεωρούνται μηχανικά μέσα καθώς είναι κινητά και όχι μόνιμα.Άρα ως προς αυτά είναι εντάξει... αμφιβάλω όμως αν έχει άδεια λειτουργίας καθώς δεν έχει τηρήσει αυτά που χρειάζονται για να πάρει βεβαίωση από την ΕΥΔΑΠ. Με το χαρτί της ίδρυσης όμως μπορώ να πάω στο υπουργείο και να το μάθω στα σίγουρα. Επίσης όσον αφορά τις ώρες κοινής ησυχίας είναι νόμος δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει. Εδώ σε οικοδόμους αν δουλέψουν 1 ώρα παραπάνω τους φέρνουν το 100! Και το μαγαζί βρίσκεται κάτω από σπίτια! Ο δικηγόρος προτείνει ασφαλιστικά μέτρα! Αν ξαναδουλέψει ώρες κοινής ησυχίας θα έρχεται η αστυνομία και θα τρώει 500άρα πρόστιμο...
  7. Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να μην έχει πλυστικό μηχάνημα γιατί η άδεια του είναι για "πλύσιμο στο χέρι" αλλά θα πάρω στο υπουργείο να ρωτήσω τι θεωρείται μηχανικό μέσο και τι όχι. Όσο για τα ντεσιμπέλ σίγουρα περνάει τα 70! Δεν μπορείται να φανταστείτε για τι θόρυβο μιλάμε και γύρω γύρω είναι γειτονιά!
  8. Έχουμε απευθυνθεί ήδη σε δικηγόρο και λέει ότι το χαρτί αυτό είναι πολύ ισχυρό και επίσης ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας όπως επίσης και ότι δεν επιτρέπεται να δουλεύει σε ώρες κοινής ησυχίας. Ήθελα όμως και μια δευτερη γνώμη από εσας αν γνωρίζατε κάτι αντίστοιχο γιατί και η δικιά του δικηγόρος δεν κάνει πίσω και αναρωτιέμαι γιατί. Θέλει να του φάει λεφτά ή παίζεται να έχει και αυτός δίκιο?
  9. Καλημέρα! Θα ήθελα τα φώτα σας σε μια υπόθεση που μας έχει ταλαιπωρήσει οικογενειακά και δεν έχω καθόλου πείρα σε αυτά τα θέματα! Έχει ανοίξει πλυντήριο αυτοκινήτων εδώ και 2 χρόνια και η άδεια που έχει βγάλει είναι "άδεια ιδρύσεως πλυντηρίου χωρίς μηχανικά μέσα και καθαρισμός ταπετσαριών". Το πρόβλημα είναι ότι αυτός χρησιμοποιεί πλυστηκό μηχάνημα και κομπρεσέρ αέρος τα οποία είναι μηχανικά μέσα έτσι δεν είναι? Τώρα το πρόβλημα είναι ότι τον έχουν παρακαλέσει πολλές φορές να μην δουλέυει σε ωρες κοινής ησυχίας (είναι σε κατοικιμένη περιοχή) 3:50-5:30 και δεν ακούει και μάλιστα τους έστειλε (αφού την τελευταία φορά του καλέσαν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας) εξώδικο ότι δεν τον αφήνουν να δουλέψει. Η ερώτηση μου είναι αν πάει η υπόθεση δικαστικώς το χαρτί που έχουμε στα χέρια μας (άδεια ιδρύσεως χωρίς μηχανικά μέσα) θεωρεί και το κομπρεσέρ αέρος μηχανικό μέσο? Και εκτός από αυτό έχει δικαίωμα να δουλεύει ώρες κοινής ησυχίας? Να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω εαν έχει και άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, πάντως δεν έχει κάτι τέτοιο αναρτημένο στο μαγαζί του. Επίσης να σημειώσω ότι η άδεια ιδρύσεως που έχει έχει ημερομηνία λήξης σε 4 μήνες! Τα φώτα σας όποιοι γνωρίζουν! Ευχαριστώ!
  10. Βρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι που το ψάχνω για την αδερφή μου? Είναι σχεδιάστρια από ΙΕΚ και δούλευε σε μια εταιρεία για 2 χρόνια με δελτία παροχής υπηρεσιών. Το καλοκαίρι έκλεισε τα βιβλία της και έκανε διακοπή από την εφορία και τώρα είναι στην ίδια εταιρεία αλλά με ΙΚΑ. Παίρνει 800 € τον μήνα και τον ίδιο μισθό έπαιρνε και με τα δελτία υπηρεσιών που είχε. Πρέπει να πληρώσει την περαίωση της? Δεδομένου ότι έχει κλείσει τα βιβλία. Για μένα είναι πολύ άδικο γιατί δεν έχει / είχε μεγάλο εισόδημα και τα 500 € που της ήρθαν είναι πολλά. Η γνώμη μου είναι να μην πληρώσει γιατι δεν έχει να φοβηθεί κάτι σε μελλοντικό έλεγχο. Της είπα όμως ότι θα το ψάξω λίγο.
  11. Ευχαριστώ! Και εγώ θυμάμαι ότι δεν ήθελε τίποτα ιδιαίτερο αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τις υπηρεσίες νομίζω πάντως ότι θέλει τοπογραφικό. Θα το πάρω μαζί μου και βλέπουμε. Να ρωτήσω κάτι άλλο... η άδεια αυτή λήγει την επόμενη εβδομάδα που σημαίνει ότι θα πάω αύριο για να προλάβω να καταθέσω. Σε περίπτωση που δεν προλάβαινα να την αναθεωρήσω τι γίνεται??? (απορία αυτό!)
  12. Καλημέρα! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι... θέλω να πάρω παράταση ισχύος σε μια άδεια καταδάφισης (που είναι 6 μήνες ακόμα), εκτός από το τοπογραφικό πρέπει να καταθέσω και κάποιο ακόμα δικαιολογιτικό? Ξέρει κανείς να μου πει τα δικαιολογητικά? Σίγουρα θα έχω και το στέλεχος μαζί μου, χρειάζεται και τίποτα παλιά σχέδια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.