Μετάβαση στο περιεχόμενο

stathkar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

stathkar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τις κατατοπιστικες σας θεσεις.Μολις σημερα γυρισα απο διακοπες και ειδα τα σχολια σας.Περασα τελικα στην σχολη την οποια ηθελα αλλα δυστυχως δεχομαι εναν απιστευτο πολεμο νευρων απο τους γονεις κυριως γιατι με ηθελαν στους δοκιμους.Αλλα τα λογια σας με γεμιζουν αποφασιστικοτητα για να επιτυχω στην σχολη και στην αγορα εργασιας αργοτερα.
  2. Πραγματικα ειμαι πολυ μπεδεμενος αυτον τον καιρο και με εχουν τρομοκρατησει ολοι για αυτην την επιλογη μου.Δεν λεω οτι ειναι ο,τι πιο φιλοδοξο αλλα απο την αλλη δουλεια στην Ελλαδα δυσκολα μου λενε οτι θα βρω.
  3. Οχι και η πιο ενθαρρυντικη προοπτικη.Πιστευω ομως οτι μπορω να δουλεψω στο Υπ Εμπ Ναυτ αλλα και ως μηχανολογος .Κανω λαθος για το τελευταιο?
  4. Γεια σας.Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας.Εδωσα πανελληνιες φετος και εβγαλα αρκετα μορια ωστε να περασω στους Ναυπηγους Μηχανικους του ΕΜΠ(18956).Μια σχολη της οποιας το αντικειμενο και τα μαθηματα μου αρεσουν.Ωστοσο πολλοι επικρινουν την επιλογη μου αυτη λεγοντας οτι δεν υπαρχουν αρκετες προοπτικες επαγκελματικης αποκαταστασης.Μπορει καποιος να με κατατοπισει ως προς το τι θα πρεπει να περιμενω οταν θα μπω στην αγορα εργασιας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.