Μετάβαση στο περιεχόμενο

marianna1

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

marianna1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και εγω το λακο ψαχνω να βρω αλλιως ειναι κελεπουρι απο καθε αποψη..
  2. Δεν το εχω διαβασει σε ΦΕΚ ετσι με πληροφορησε ο συμβολαιογραφος μου.Τωρα που γνωριζω οτι μπορουν να ασχοληθουν ο πολ.μηχανικος μου και ο δικηγορος μου εννοειται οτι θα απευθυνθω. Το συμβολαιο που ειδα γραφει οτι ειναι καλλιεργησιμη εκταση και ευελπιστω να μην ειναι δασικο και βεβαια θα ζητησω πραξη αποχαρακτηρισμου. Το δελεαρ για μενα ειναι η τοποθεσια του (κορυφη λοφου,500 μετρα απο το τελευταιο σπιτι του χωριου) και η χαμηλη τιμη??? 5000 ευρω.
  3. Το εχω στο προγραμμα αλλα επειδη πρεπει να ειναι της περιοχης ειναι δυσκολο τις Κυριακες που εγω πηγαινω εκει να βρω καποιον . Ευχαριστω
  4. Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα οικοπεδο 10 στρεμματων, εκτος σχεδιου, στην νοτια ευβοια.. Το οικοπεδο δεν ειναι δασικο, υπαρχει ομως καποιος κινδυνος να γινει ή υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το αποτρεψω? (πχ εκδοση αδειας κ χτισιμο μονο σκελετου επειδη δεν υπαρχουν χρηματα?) Ευχαριστω εκ των πρωτερων, καθε βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη γιατι εχω πελαγωσει..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.