Μετάβαση στο περιεχόμενο

anastasiap

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω θέμα: Εφτιαξα μονοκατοικία σε μία όμορφη περιόχή στη Βάρη. Ολα τα γύρω σπίτια είναι καλοδιατηρημένα και σχετικά καινούργια. Η διπλανή μου με την οποία έχω μεσοτοιχία μου δημιουργεί συνέχεια προβλήματα - π.χ. ο φράχτης μου είναι 2.80 (1,1 μ. τσιμέντο και 1,7 ξύλο) και θέλει να μου κάνει καταγγελία για τους 10 πόντους υπέρβαση!!! Το σπίτι τις είναι με τους σοβάδες εδώ και αρκετά χρόνια και γενικά έχει πολλές κακοτεχνίες οι οποίες αισθητικά υποβαθμίζουν την έικόνα της περιοχής καθώς έχει και παραβάσεις π.χ. πέργκολες κτλ. θα ήθελα να γνωρίζω α) αν η αυθερεσία που έχω κάνει ότι έχω δηλαδή υπερβεί κατα 30 πόντους το υψος της περίφραξης εμπίπτει στις μικρές παραβάσεις όπου δεν επιβάλεται πρόστιμο και β) αν εγώ μπορώ να της κάνω καταγγελία για την άθλια εικόνα που έχει το σπίτι της. ευχαριστώ για τη βοήθεια
  2. Φτιάχνω καινούριο σπίτι και θα ήθελα τη βοήθειά σας στα παρακάτω που αφορούν σε υγρομόνωση. Θέλω να βάλω πωρόλιθο (με μεγάλη απορροφητικότητα) σε εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια και διάδρομο εισόδου). Θα πρέπει να κάνω κάποια μόνωση πρίν τη τοποθέτηση και αν ναι με τι υλικό? Επίσης θέλω να ντύσω τις ντουζιέρες με τον ίδιο πωρόλιθο (τοίχους -δάπεδα) θα πρέπει να κάνω κάποια μόνωση σε αυτή τη περίπτωση? Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τα ασφαλτικά κεραμίδια. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.