Μετάβαση στο περιεχόμενο

emmpassas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. δηλ μπορεις να μου πεις ποσο θα ειναι το προστιμο? και τι θα γινει με τα 5.900 ευρω που εχω δωσει για να το ενταξω στην δηλωση?
  2. καλησπερα σας να ρωτησω κατι σας παρακαλω.Αν καποιος γνωριζει ας ου απαντησει τον παρακαλω πολυ. Εχω τοποθετησει ενα προκατ σε διεραιτο αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου,εντος ζωνης στην ν.καλλικρατεια ,δημος Προποντιδας. Το προκατ ΔΕΝ εντασεται στον νομο περι αυθαιρετων τον τελευταιο. γνωριζει καποιος να μου πει ποσο ειναι το προστιμο ανεργεσης και το προστιμο διατηρησης αυθαιρετου? Το προκατ ειναι 42,83 τμ και το αγροτεμαχιο 450τμ Επισης.Να αναφερω αναλυτικα το ιστορικο της υποθεσης Το 2010 κατασκευασα μια πλακα 30 ποντων 8χ10 για να τοποθετησω ενα τροχοσπιτο.Για την πλακα αυτη με εγραψε η αστυνομια ομως, απαλαχθηκα απο το δικαστηριο γιατι το 2013 ενταξα την παραβαση στον τελευταιο νομο περι αυθαιρετων.Μετα ρευματοδοτηθηκα. Επειτα με παροτρυνση του μηχανικου ,επειδη στην αεροφωτογραφια το 2011 {(την ειδα γιατι ετυχε να απογραφω εκει) φαινοταν το μεταλλικο στεγαστρο με τεντα που ειχα κανει (7χ7=49 τμ)} τοποθετησα ενα προκατ διαστασεων 6,5χ7,=45τμ ,42,84 τμ Κ.Θ. το 2014 στο οικοπεδο και την ιδια μερα το ενταξα και αυτο στην δηλωση περι αυθεραιτου που υπηρχε(ειχε μεινει επιτηδες ανοικτη απο τον μηχανικο). την επομενη μερα και ενω ειχα συννενοηθει με τον κατασκευαστη του προκατ να περιμενει να βγαλω μια αδεια μικρης κλιμακας ,αυτος εστειλε συνεργειο να εργαστουν και η αστυνομια μας μηνυσε. Στην μηνυτηρια αναφορα γραφει για στηριξη βασης της οικιας (στηριζαν την μεταλλικη βαση του προκατ στην νομιμη πλακα)>ΔΕΝ αναφερει πουθενα για τοποθετηση οικιας. εχω ενημερωθει οτι θα γινει αυτοψια αρχες του 2015. Το χειροτερο σεναριο ειναι να ακυρωθει η δηλωση (ειχα την ατυχια να περασει απο κει το αυτοκινητακι της google που φαινεται οτι εκει εγω ειχα ενα τροχοσπιτο στεγασμενο, και φανταζομαι και εχω εφιαλτες οτι θα πεσω σε γκατζετακια πολεοδομο που θα ερθει με το street view εκει) ΟΠΟΤΕ αν καποιος γνωριζει ,μπορει να μου πει τον παρακαλω πολυ ,ποσο μπορει να ειναι το προστιμο ανεργεσης και το προστιμο διατηρησης αυθεραιτου για την περιπτωση που ολα ,μα ολα ,παν στραβα? Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα κατηγορία. yian
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.