Μετάβαση στο περιεχόμενο

πετρουλα

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

πετρουλα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αγαπητοί κύριοι με παρεξηγήσατε.δεν ψαχνω τζαμπα συμβουλές.ο πρώτος μηχανικος που ανέλαβε την δουλειά και βέβαια πληρώθηκε , εβγαλε τοπογραφικα μου ειπε οτι πηγε στην πολεοδομια κλπ με λιγα λογια μου είπε δεν γινεται και πως τα θερμοκηπια που ειναι πανω ειναι παρανομα, πραγμα που σημαινει οτι ειναι τελείως άσχετος και δεν ασχοληθηκε καθολου.πήγα σε δευτερο μηχανικό και μου ειπε οτι γινεται, τα θερμοκήπια δεν χρειαζονται αδεια κλπ.γι αυτο ρώτησα μήπως εχει τύχει τετοια περιπτωση σε καποιον απο εσας.και το θέμα μου ειναι να αναθέσω τη δουλειά και στον δεύτερο μηχανικο ή με δουλευει κι αυτος και στο τελος δεν κανω τίποτα και χανω χρονο και χρημα ασκοπα?προσπαθουσα να βρω τους νόμους στο διαδικτυο και ετσι επεσα πανω στην ιστοσελιδα σας και ειπα να κανω μια ερώτηση,μηπως και βρω μια ακρη, μιας και είστε ειδικοί. ευχαριστω.
  2. κυριοι συγνωμη,αλλα δεν ειχα καταλαβει την φιλοσοφια της ιστοσελιδας σας.Νομιζα οτι θα μπορουσα να λαβω μια απαντηση απο τους αρμοδιους.ζητω ταπεινα συγνωμη και παλι που σπαταλησα το χρονο σας
  3. αγαπητε κυριε,απευθυνθηκα σε 2 πολιτικούς μηχανικούς , ο ενας μου ειπε οτι δεν γινεται τιποτα και ο αλλος οτι και βεβαια μπορω.ποιον να πιστεψω? σας ευχαριστω.
  4. γεια σας, θα ήθελα να μαθω αν σε αγροτεμάχιο 3.430 τ.μ.μη αρτιο με θερμοκηπιο επανω, μπορω να χτισω συσκευαστηριο η΄αποθηκη ,κ΄αν ναι ,υπαρχει περιορισμος στα τετραγωνικα?ο σύζυγος μου ειναι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης. σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.