Μετάβαση στο περιεχόμενο

krinides

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

krinides's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τέσσερις είναι οι μηχανικοί και όταν έχουν πολύ δουλειά βάζουν και άλλους δυο για βοήθεια ,οι υπόλοιποι τρεις μηχανικοί είναι στον Μάιο, δηλ αν είχε δοθεί σε άλλον μηχανικό ο φάκελος θα είχα τελειώσει εδώ και δυο μήνες.
  2. 18/3 κατατέθηκε και Πρωτοκολλήθηκε ο φάκελος και την ίδια στιγμή μας είπαν το όνομα της μηχανικού στην οποία έγινε η ανάθεση, στον προϊστάμενο πήγα αρχές Αυγούστου και μου είπε θα κάνει ότι μπορεί για να μην αργήσουμε αλλα κάτι τέτοιο δεν το βλέπω .όσο για το 9 μηνο που λέει ο φίλος ilias δεν μου το έχει πει κανείς υπάρχει τέτοιο χρονικό όριο?
  3. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την προσπάθεια μου για έκδοση οικοδομικής άδειας μονοκατοικίας και περιμένω να μου δώσετε συμβουλές διότι είμαι σε απόγνωση. Κατέθεσα στην πολεοδομία Καβάλας στις 18/3/2011 πλήρη φάκελο για την έκδοση της άδειας και ανατέθηκε την ίδια μέρα σε μηχανικό της πολεοδομίας .περνούσε ο καιρός έπαιρνα μαζί με τον μηχανικό μου μια φορά τον μήνα τηλ. Και μου λέγανε αργεί ακόμη η σειρά μας και ότι είναι πέντε μήνες πίσω ,χωρίς όμως να μας λένε τον αριθμό τον φακέλων που υπάρχουν πριν από τον δικό μου. Στις 23/8/2011 κλείσαμε το πρώτο ραντεβού με την μηχανικό της πολεοδομίας ,μας έκανε κάποιες παρατηρήσεις(αδικαιολόγητες) που έπρεπε να διορθωθούν στα σχέδια και κάποια χαρτιά από κτηματολόγιο της Αθήνας. Αφού διόρθωσε ο μηχανικός τα σχέδια πήραμε και τα χαρτιά από το κτηματολόγιο πήραμε τηλ την μηχανικό για να πάμε να δει τα νέα σχέδια ,και μας είπε πως το πρώτο ελεύθερο ραντεβού της είναι στις 21/10/2011!!! Είναι λογικό αυτό ;Είμαι στα νοίκια έρχεται ο χειμώνας και μετά από οκτώμισι μήνες είμαι ακόμη στην αρχή για την έκδοση οικοδομικής αδείας ενώ έπρεπε να είμαι μέσα στο σπίτι μου!οσο και να κοιτάζω γύρω μου δεν βλέπω ούτε μια οικοδομή να χτίζετε παρόλα αυτά αυτοί στην πολεοδομία δεν προλαβαίνουν! Έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε εκτός από υπομονή; υπομονή νομίζω πως έκανα αρκετή!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.