Μετάβαση στο περιεχόμενο

tes

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. σε ευχαριστω πολυ Γιαννη...βοηθησες αρκετα. υγ: το γνωριζω πως ενας σωστος μηχανικος δεν αναλαμβάνει τίποτα χωρίς άδεια. γνωριζω επισης πως και ενας σωστος γιατρος, δικηγορος, οικονομολογος κ.α. δεν δεχεται να χτισει χωρις αδεια.
  2. καλο βραδυ rigid!!! σε ευχαριστω πρεπει να παραδεχτω πως οταν εγραφα τα παραπανω ...ναι δεν ειχα σκεφτει τι εχετε ακουσει και διαβασει. και φυσικα το "μεσος ελληνας" δεν αναφεροταν στο επιπεδο της νομιμοφροσυνης των νεοελληνων, γιατι εκει δοξα το θεο... δεν ειμαι ο μεσος ελληνας. αναφερομουν στην αγοραστικη μου δυναμη.
  3. Εκει που δεν έχει πλάκα, έχει μόνο περιμετρικά δοκάρια από σκυρόδεμα? ναι!!!
  4. ακριβως!!! δεν ειχε γινει πορ΄ολο που υπηρχε στον αρχικο σχεδιασμο και δευτερον.... ναι το πιο σημαντικο ειναι εαν πραγματι μπορει να γινει αυτο που σας περιγραφω. αλλα επειδη ειμαι ο μεσος ελληνας θα με ενδιεφερε να ξερω αρχικα το μεσο κοστος και εαν αυτο ηταν απαγορευτικο δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να μαθω ποσο δυσκολη ή ευκολη ειναι μια τετοια κατασκευη. κ επιπλεον το κομματι της αδειας που το τονιζεται συνεχως ειναι κατι δεδομενο για εμενα κ με το να το επαναλαμβανετε το κεφαλαιο "αδεια"...ναι μου φαινεται εαν οχι αστυνομικοχουντικη συμπεριφορα , τοτε...απλα μια εμμονη
  5. @ mred-akias οι παραθεσεις μπηκαν, γιατι το σχολιο μου αναφεροταν στην απαντηση του φιλου μας rigid_joint (ο οποιος ειχε ηδη σε παραθεση κομματι της απαντησης του [email protected])...ναι ισως να μπορουσα να το παραλειψω. @ rigid οχι δεν ειναι πετρινο, κανονικα χτισμενο με τουβλακια και τσιμεντο. απλα δεν εχει καμια πλακα απο πανω απο τον 2ο οροφο ωστε να μπορω να χτισω. εχει μονο τα δοκαρια που κρατουν την σκεπη.
  6. γιατι το καλο γουστο πρεπει να το επιβραβεύεις , ειδικα εαν αυτο αφορα καποια μουσικη επιλογη ή γενικοτερα την τεχνη!!!
  7. σε ευχαριστω...νομιζω πως μπορω να πω και εγω το ιδιο για σενα...εχω ομως μια ερωτηση. κανω κατι παρανομο??? γιατι παλι μου λες την λεξη "αυθαιρετο"? επειδη πραγματικα δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο εαν αυτο προκυπτει απο οσα εχεις διαβασει απο εμενα εως τωρα απλα ενημερωσε με.
  8. χεχεχε ....παντως εχεις καλο γουστο στην μουσικη (The Unisex - Pigs And Their Farms)...κατι ειναι και αυτο!!!
  9. σε ευχαριστω mred-akias λες να μην μου κανει η μοναδικη ολοκληρωμενη και ξεκαθαρη απαντηση που δεχομαι??? thanx
  10. αλληλουια!!! ξεκολλησαμε επιτελους!! τωρα καταλαβαινομαστε!!!! ρε παιδια χαλαρωστε τι αστυνομικοχουντικη συμπεριφορα ειναι αυτη?? οχι δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα παρανομο (βλ αυθαιρετο κτλ). αλλα και εαν ειχα εσεις μηχανικοι ειστε οχι εφοριακοι!! @ igid_joint οχι το isobox για να ειμαι ειλικρινής δεν ξερω τι ειναι. μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφριες??
  11. οπως σου γραφω δεν ειμαι μηχανικος, ουτε αρχιτεκτονας. απορω ομως που δεν καταλαβαινεις τι εννοω οταν λεω "απο επανω ενα προκατ". εννοω πως οι δυο πρωτοι οροφοι ειναι με τουβλα και τσιμεντο - κανονικοι. θελω να χτισω απο επανω απο αυτους τους δυο οροφους ενα προκατασκευασμενο (οχι με τουβλα δηλαδη). υγ1: ελπιζω να καταλαβες υγ2: γιατι ολοι μηχανικοι και οι σχετικοι με αυτους ρωτατε παντα εαν εχουμε αδεια?? οχι δεν εχω αδεια. μια σκεψη εκανα και ηθελα να μαθω πανω κατω ποσο θα μου κοστισει? θελω αδεια και γι΄αυτο???
  12. γεια σας, ειμαι καινουργιος εδω και ασχετος εντελως. Γι΄αυτο θα χρειαστω την βοηθεια σας.... Εχω ενα δυοροφο και θελω να χτισω απο επανω ενα προκατ. Το προβλημα ειναι πως πρεπει σε πρωτο σταδιο να ριξω τα κεραμυδια και μετα να βαλω πατωμα (εχει μονο δοκαρια ξυλινα η σκεπη) και κατοπιν να ξεκινησω να χτιζω. Ποσο θα μου κοστισει πανω κατω να ριξω τα κεραμμυδια, να βαλω πατωμα, να βαλω το προκατ (γυρω στα 80τμ) και να ξαναβαλω κεραμυδια???? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.