Μετάβαση στο περιεχόμενο

metsot

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

metsot's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε με ποιόν τρόπο, ΦΕΚ το οποίο αναφέρεται σε επέκταση ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού προ του 1923, μπορεί να ανακληθεί ή να ακυρωθεί. Επίσης που πρέπει να αναζητήσω την ανάκληση – ακύρωση αφού δεν ξέρω αν έχει γίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Είμαι ιδιοκτήτης ενός αγροτεμαχίου που προέρχεται από κατάτμηση κληροτεμαχίου με απόφαση δικαστηρίου (ανώμαλη δικαιοπραξία). Το ιδιωτικό συμφωνητικό που κατατέθηκε στο δικαστήριο για την ανώμαλη δικαιοπραξία είναι του 1981. Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία θεωρείται ότι δημιουργήθηκε την ημερομηνία που υπογράφηκε το ιδιωτικό συμφωνητικό ή την ημερομηνία επικύρωσης από το δικαστήριο? Ένα θεωρείται ότι δημιουργήθηκε την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού τότε μπορεί να στηριχθεί σε κατά παρέκληση νόμους?? Παρακαλώ να μου παραθέσετε και τους νόμους που αναφέρεστε ώστε να μπορέσω να το ερευνήσω και προσωπικά. Ευχαριστώ πολύ
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έστω και αυτήν για τα ραπανάκια (αν και δεν σας έδωσα στοιχεία για το χώμα της περιοχής!!!). Δεν είμαι μηχανικός, το συγκεκριμένο οικόπεδο ανήκει σε συγγενή μου και μας ταλανίζει εδώ και χρόνια. Ευελπιστούσα μήπως κάποιος είχε κάποια χρήσιμη ιδέα. Ευχαριστώ όλους τους κυρίους / κυρίες.
  4. Έχω το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Γυναίκα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ περιουσιαστικό στοιχεία την ιδιοκτησία: 1. Αγροτεμάχιο με εμβαδόν 728 τ.μ. 2. Βρίσκεται στον Νομό Βοιωτίας. 3. Εκτός οικισμού. 4. Εντός ΖΟΕ. 5. Εντός ζώνης οικισμού (αφού βρίσκεται 15 μέτρα μακριά από τον οικισμό). 6. Συνορεύει από τα Δυτικά με οικόπεδο που έχει νόμιμη άδεια του 1977 αφού εφάπτεται στον οικισμό το συγκεκριμένο οικόπεδο. 7. Προέρχεται από κληροτεμάχιο εμβαδού 5000 τ.μ. που δόθηκε σε ακτήμονες το 1923. 8. Η κατάτμηση έγινε το 1966 με συμβόλαιο του ίδιου έτους Όρια: 1. Βόρεια με πλευρά 26 μ με δρόμο / πεζόδρομο ο οποίος εφάπτεται σε γραμμή αιγιαλού και παραλίας. 2. Νότια με πλευρά 26 μ με υπόλοιπο ιδιοκτησίας. 3. Ανατολικά με πλευρά 28 μ με υπόλοιπο ιδιοκτησίας. 4. Δυτικά με πλευρά 28μ με οικόπεδο το οποίο έχει νόμιμη άδεια. Παρακαλώ πολύ όπως με πληροφορήσετε αν μπορεί να εκδοθεί άδεια για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.