Μετάβαση στο περιεχόμενο

geronik

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

geronik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άρθρο 13 Έναρξη ισχύος Η ισχύς των διατάξεων του παρόντος νόμου αρχίζει από την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκτός εάν άλλως ορίζεται σε επιμέρους διατάξεις του. Οι αλλαγές του ΓΟΚ ισχύουν από την δημοσίευσή του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 1ο κεφάλαιο που αφορά την «Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίων» θα ισχύει από 1/1/2011 και μόνον αυτό. 2ο κεφάλαιο αφορά την «τακτοποίηση η/χ κ.λπ» θα ισχύει από την μέρα δημοσίευσης του νόμου, και για άδειες που έχουν ειδη εκδοθεί, εάν δεν κάνουν διευκρίνηση διότι ο νόμος λέει ότι την ημέρα της δημοσίευσης ο Η/Χ πρέπει να είναι είδη κατασκευασμένος
  2. λαθος το να εργασιακο κενο δεν θα ειναι εως 1/1/2011 αλλα εως οτου να πουληθουν τα ακινητα που εχουν τακτοποιηθει απο τους νομους Σουφλια-Μπιρμιλη, οποτε οι και οι οροι θα ειναι ιδιοι για ολους. αρα πολυ πολυ μεγαλυτερο!!!!!!!
  3. ο νομος ειναι σαφεστατος "Επιτρέπεται μετά την καταβολή ειδικού προστίμου για πράσινη χρήση η διατήρηση για 40 χρόνια ημιυπαίθριων χώρων, καθώς και χώρων που βρίσκονται στο υπόγειο, ισόγειο ή άλλη στάθμη του κτιρίου, οι οποίοι βρίσκονται εντός του νόμιμου κτιριακού όγκου βάσει οικοδομικής άδειας και έχουν μετατραπεί έως την ημερομηνία ισχύος του παρόντος νόμου σε χώρους κύριας χρήσης" η μαγικη λεξη άσει οικοδομικής άδειας απαντα στο αν ισχυουν τα μετρα για τις αδειες που απλα εχουν πρωτοκολληθει το ερωτημα ειναι εαν καποιος προλαβει και εκδοσει αδεια εστω και μια μερα πριν την δημοσιευση του νομου, και με την προυποθεση οτι ο νομος σου δινει 8 μηνες απο την δημοσιευση του για να δηλωσεις παραβασεις "οποτε το θεμα της φωτο λυνεται" τι θα γινει???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.