Μετάβαση στο περιεχόμενο

α-μηχανία

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    entos sxediou
  1. Ευχαριστώ για την "καβαφίζουσα" απάντηση - αλλά επειδή ο σκοπός του μηνύματός μου δεν ήταν καθόλου μια 'βραδιά ποίησης', αλλά απάντηση σε ένα συγκεκριμένο θέμα, θα το εκτιμούσα αν ήσασταν λίγο πιο σαφής (αν φυσικά δε σπαταλώ τον χρόνο σας) ως προς το 'καλός μηχανικός' κλπ. Οσον αφορά δε στο δεύτερο σκέλος της παρατήρησης σας, έχετε δίκαιο για το προφανές. Ευχαριστώ.
  2. Καταρχάς, σας ευχαριστώ για την φιλοξενία. Είμαι φιλόλογος και προτίθεμαι να 'ιδρύσω' (βαρύγδουπος ο όρος, εξ'ου και τα εισαγωγικά..) ένα φροντιστήριο. Το πιο ... βαρύγδουπο, ωστόσο, στην όλη ιστορία είναι η χαωτική (για τους φιλολόγους τουλάχιστον!) νομολογία περί των 'κριτηρίων καταλληλότητας΄ του κτιρίου. θα ήθελα την επαγγελματική σας άποψη σχετικά με το πώς (8α) πρέπει να δρομολογήσω την αναζήτηση του κατάλληλου χώρου -- πιο συγκεκριμένα: θα κρίνατε σκόπιμο πχ να επισκεπτόταν κάποιος πολιτικός μηχανικός τον χώρο π-ρ-ι-ν προβώ στην μίσθωση κτιρίου κλπ; Αυτή είναι η πρώτη μου [αφελής] ερώτηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων [οι επόμενες ερωτήσεις -- για το ίδιο θέμα πάντα ίσως σας φανούν αφόρητες ]
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.