Μετάβαση στο περιεχόμενο

ntinostsakalos

Ανενεργός χρήστη
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ntinostsakalos

  1. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας , τελικά κρατώ αυτό που γράψανε οι τρελοβοσκός κια ρίτζιντ τζόιντ. Σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς αλλά ένα πολύ γενικό συμπέρασμα μπορείς να το βγάλεις.
  2. Μήπως γνωρίζει κανείς ποια θα πρέπει να είναι η αντοχή κυλινδρικού ή κυβικού δοκιμίου αντοχής σκυροδέματος σε 7 ημέρες (όχι σε 28) ώστε να είμαι αποδεκτό ; (Βέβαια εξαρτάται από το σκυρόδεμα που έχω παραγγείλει) . Το λέω αυτό επειδή καλό είναι να λαμβάνουμε πάντα ένα επιπλέον δοκίμιο κατά την λήψη τους , του οποίου μετρώ την αντοχή του 7 ημερών , ώστε αν η παρτίδα μου δεν είναι αποδεκτή τελικά αυτό να το γνωρίζω στο πέρας 7 ημερών κι όχι μετά από 28.
  3. Διαβάζω τον Κώδικα Τεχνολογίας Σκυροδέματος και συνεχώς με παραπέμπει στις Μεθόδους ελέγχου σκυροδέματος ΣΚ-300 μέχρι και ΣΚ-350 , αλλά και στον ΕΛΟΤ. Κατά παράξενο τρόπο δεν μπορώ να τα βρω ολοκληρωμένα !!! Έχει κανείς καμιά ιδέα ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
  4. ρε παιδιά , ψάχνω τον κανονισμο τεχνολογίας σκυροδέματος και δεν μπορώ να τον βρω στα downloads... ξέρετε που μπορώ να το βρώ ??? (ΚΤΣ)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.