Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giorgos Bartz

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Βέροια

Giorgos Bartz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας. Είμαι Μηχανολόγος Τ.Ε., και παρ' όλο που έχω κρατήσει τρομερή βιβλιογραφία απο τα χρόνια φοίτησης μου, παρατήρησα πως έχασα το βιβλίο μηχανολογικού σχεδίου! Το οποίο θα χρειαστώ λόγω δουλειάς. Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποιο ολοκληρομένο για ένα επαγγελματία μηχανολόγο. Είμαι ανάμεσα σε δύο http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0042328 http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0481078 Αν έχετε άποψη για κάποιο απο αυτά σας παρακαλω ενημερώστε με!
  2. Καταρχήν καλώς σας βρήκα είναι το πρώτο μου post. Όσων αφορά το πρόβλημα με τα πόδια κ τα αγγεία που καταστρέφνται λόγο θέρμανσης που αναφέρατε, αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που η θερμοκρασία δαπέδου ξεπερνά την θερμοκρασία που επιβάλουν οι κανόνες υγιεινής (στο Βιβλίο του Σελλούντου είναι 26 C μέγιστη θερμοκρασία δαπέδου). Τώρα αν κ σε αυτή τη θερμοκρασία υπάρχει πρόλημα κ κάποιος γνωρίζει παραπάνω ας το αναφέρει. Επίσης έχω γνωστό ο οποίος έχει ενδοδαπέδια εδώ κ χρόνια κ μου λέει τα καλύτερα κ δεν μου έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα. Το θέμα είναι να γίνει καλή κ σωστή μελέτη αλλά κ καλή εγκατάσταση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.