Μετάβαση στο περιεχόμενο

sophie

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sophie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατέβασα χθές το επιμετρητικό πρόγραμμα της Nomitech ( http://www.nomitech.eu/cms/el/c/onscreentakeoff.html ) και μου φαίνετε πολύ ενδιαφέρον και σκέφτομαι να το αγοράσω. Θα ήθελα να μάθω αν το δουλεύουν άλλα μέλη στο Forum και εντυπώσεις. Ευχαριστώ
  2. Εγω θα μιλήσω εκ πείρας. Τελέιωσα πολιτικός μηχανικός στην Θεσσαλονίκη και βοηθάω με τα μαθήματα μια κοπέλα από το ΤΕΙ Ηρακλείου. Βιβλία μετα βίας υπάρχουν, καθηγητές δεν βρίσκονται στα γραφεία τους για ερωτήσεις και στις παραδόσεις καλύπτουν πολύ ύλη σε πολύ λίγο χρόνο. Για παράδειγμα το αντικείμενο της δυναμικής διδάσκεται μαζί με ένα άλλο στα πλαίσια ενός μόνο μαθήματος και επειδή τα παιδιά δεν καταλαβαίνπουν τίποτα από δυναμική δεν προσπαθούν καν (παρόλο που θα εργαστούν σε μια σεισμογενή χώρα). Διαβάζουν το άλλο θέμα, γράφουν ενα 5 και περνάνε....Το επίπεδο της "μαθήτριας" μου απο ότι μου λέει είναι αντιπροσωπευτικό. Και δυστυχώς όχι παραγώγους δεν γνωρίζει αλλά έπρεπε να της θυμίσω και πως λύνουμε 2χ2 συστήματα εξισώσεων!!! Θεωρείτε δίκαιο και σωστό σε ένα χρόνο να έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με έναν πανεπιστημιακής εκπαίδευσης?? Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! Προς το παρόν δεν υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να αξιολογήσουμε τις πραγματικές ικανότητες και γνώσεις του κάθε αποφοίτου (πολυτεχνείου ή ΤΕΙ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο μόνος τρόπος προς το παρον είναι να στηριχθούμε στο πτυχίο/δίπλωμα που έχει ο καθένας. Αντί να μαλώνουμε όμως για την εξίσωση των πτυχίων μήπως θα ήταν σωστότερο να προσπαθούσαμε για μια πιο δίκαιη αξιολόγηση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.