Μετάβαση στο περιεχόμενο

bigN

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bigN

  1. Ok, είνια κατανοητό ότι είνια κινέζικο .... οπως και όλα τα αλλά 99% που κυκλοφορούν στην αγορά. Διορθώστε με να κάνω λάθος, αλλα αυτό που μετράει σε ΑΘ είνια συμπιεστής (λέει ότι είνια της Panasonic επομένως λογικά είνια παραπλήσιος με τα "ακριβά" μοντέλα). Αυτό με το είναι "μόνο για θέρμανση" δεν το κατάλαβα ακριβώς ... δηλ. το κύκλωμά του δεν δουλεύει και ανάστροφα? Ευχαριστώ.
  2. Παιδια, επειδή ψάχνω να πάρω κλιμαστικό για το σπίτι , εντελώς τυχαία έπεσα στο topic σας. Μετά από πρόχειρη αναζύτηση στο ebay http://www.ebay.co.uk/itm/AIR-SOURCE-HEAT-PUMP-OIL-GAS-BOILER-REPLACEMENT-12KW-Meeting-MD30D-New-/370610513523?pt=UK_Home_Garden_Hearing_Cooling_Air&hash=item564a1ba673 βρήκα, μάλλον εξευτελιστική τιμή για ΑΘ. Μπορεί να μου πει κανεις τι θα πρέπει να προσέξει κατά την αγορά ΑΘ ? Και συγκεκριμένα γιατί το κόστος της παραπάνω ΑΘ είναι τόσο χαμηλό?
  3. Θα σας πω και εγώ μια μικρή ιστορία . Με κάλεσε μια εμπορική εταιρεία που ασχολειται με θερμανση να βρω μια αντιπροσωπεία εκτός από αυτές που ήδη κυκλοφορούν στη αγορά. Ως γνωστής ρωσικών και μηχανικός στο επάγγελμα βρήκα μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα πολλές εταιρείες στη Ρωσία που παράγουν αυτή τη τεχνολογία. Στη συνέχεια όμως απευθύνθηκα σε αντοιστοιχα ρωσικά φόρουμ μηχανικών τα οποία λίγο πολύ γράφουν όλα αυτά που αναφέρονται πολύ σωστά και εδώ. Τα κυρία μειονέκτηματα του συστήματος αυτού είναι 1. Απαιτείται πολύ καλή γειωση , για ευνόητους λόγους... Ηλεκτροπληξία !!! 2. Απαιτείται να μπει ειδικός ηλεκτρολυτης στο σύστημα ο οποίος θα πρέπει να αλλάζει κάθε χρόνο 3. Στα σωματα και γενικα σε ολες τις σωληνωσεις παρουσιαζουνται επικαθισεις και διαβρωσεις.. Μειωνοντας το χρονο ζωης ολου του συστηματος 3. Δεν είναι δυνατή η ρύθμιση του λεβητα.... Εκτός αν μπει inverter το οποίο δεν είδα πουθενά να βάζουν 4. Η απόδοση του λέβητα μειώνεται μετά από χρονικό διάστημα 2-3 ετών, Και γενικά στη Ρωσία όσοι τοποθέτησαν τέτοια σύστηματα τα ξηλωσαν και έβαλαν είτε αέριο είτε πελλετ είτε πετρέλαιο. Το happy end είναι ότι τελικά απέτρεψα την έν λόγω εταιρεία να ασχοληθεί με ένα προϊόν το οποίο ίσως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να την οδηγούσε σε κλείσιμο λόγω μυνησεων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.