Μετάβαση στο περιεχόμενο

kos_ant

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα

kos_ant's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε η Δ.Ε.Η διαθέτει το απαιτούμενο σχέδιο με τον απαιτούμενο οπλισμό. Επικοινώνησε με τη Δ.Ε.Η
  2. Συμφωνώ ο χρήστης να πληρώνει και δεν αντιλαμβάνομαι την αφύπνιση μερικών τώρα... Άλλο πράγμα δεν πληρώνω διόδια και άλλο αν θεωρούμε ότι τα διόδια είναι ακριβά και θέλουν επαναπροσδιορισμό... Αλλο θέμα η αντικειμενική εκτίμηση και άλλο ο άκρατος λαικισμός που εξυπηρετεί σκοπιμότητες και κομματικά υπαρξιακά προβλήματα... θα πρέπει κάποτε οι έλληνες να μάθουμε ότι στις οργανωμένες κοινωνίες υπάρχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις ...Όχι τα δικαιώματα για μας και οι υποχρεώσεις για τους άλλους...Εμείς ,ως λαός ,φαίνεται πως χάσαμε όχι μόνο το μέτρο αλλά τα αβγά και τα πασχάλια .... Μακάρι να βρούμε τον εαυτό μας την καινούργια χρονιά και να συνέλθουμε από τις ακρότητες και τις υπερβολές...Διαφορετικά οι άλλοι θα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά και μεις θα κάνουμε βήματα ολοταχώς προς τα πίσω...
  3. -Κακή μελέτη απωλειών -κακή μόνωση -αλλαγή διαρρύθμισης χώρων -αλλαγ΄ανοιγμάτων χώρων -μεγάλες πτώσεις πιέσεων (μη επαρκής κυκλοφορητής, μικρής διατομής σωλήνες, μεγάλες τοπικές αντιστάσεις) η αντιμετώπιση είναι διαφορετική για κάθε περίπτωση .Εντόπισε το πρόβλημα και το ξανασυζητάμε.
  4. την τακτική αυτή τη χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας στη δήλο για να συλλέγουν το βρόχινο νερό σε υπόγειες δεξαμενές ξεχωριστές για κάθε σπίτι και μάλιστα σε διάφορα επίπεδα εξασφαλίζοντας το νερό για καθαριότητα, πόσιμο κ.κ.κ ποιότητας ανάλογα με το επίπεδο της δεξαμενής .πιθανά και τωρα θα πρέπει να υπάρξει τέτιοα πρόβλεψη αποβλέποντας στην εξοικομόμηση του μη αναξάντλητου αγαθού του νερού και στην οικιακή οικονομία . καλό θα είναι οι μηχανικοί να επισκεθτουμε τη δήλο γιατί έχουμε πολλά να διδαχτούμε απο τους προγόνους μας..!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.