Μετάβαση στο περιεχόμενο

maragouli

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by maragouli

  1. άσχετη...γενικά μπαίνουν ταμπέλες πολύ εύκολα...
  2. ωραία δεν το επιτρέπει το ΤΕΕ και τι θα κάνουμε (έχω το ίδιο πρόβλημα: η άδεια κόλλησε σε αναγκαστική προσκύρωση) θα βρεθούμε στα δικαστήρια με τον πελάτη???
  3. έχω το ίδιο πρόβλημα... ξεκίνησα για άδεια ο πελάτης μου κατέθεσε την αμοιβή και επειδή στο οικόπεδο υπάρχει αναγκαστική προσκύρωση δεν θέλει να συνεχίσει την άδεια και ζητάει τα χρήματα πίσω....τι να κάνω??? επίσης πωσ καλύπτομαι που έχω καταθέσει αμοιβή στην εθνική? ΑΠΥ δεν έχω κόψει βέβαια, τι διαδικασίες να ακολουθήσω???
  4. Σε παρακαλώ να μιλας καλύτερα.. Το διώρο με ισογειο, σου λεει κατι... Μπορει να ξεχασα να γραψω μια λεξη αλλά και εγώ ένας μηχανικος που ξερει αριθμητική 3 τους μέτρησα...
  5. θέλω να με βοηθήσει αν κάποιος ξέρει; Σε ένα διώροφο κτίριο, έχει γίνει το εξής. Η κυρία ''χ'' έχει το ισόγειο και τον Β΄ όροφο. Το διαμέρισμα του Α' ορόφου ανηκει στον κύριο ''ψ'' με παρακολούθημα σ' αυτό μια θέση στάθμευσης που βρίσκεται στον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, όπως φαίνεται στο διάγραμμα κάλυψης της οικοδομικής αδείας. Τώρα, ο ''ψ'' μετέφερε τη θέση κάποια μετρα απο την αρχική θέση σε μέρος του ακαλύπτου που ανήκει στην ''χ''. Μεταξύ τους έχουν τσακωθεί και θέλει να κάνει το εξής. Να κάνει τον άλλο να πάει τη θέση εκεί που ήταν από την αρχή, και να φτιάξει εκεί μια θέση στάθμευσης για εκείνη και μια άλλη δίπλα. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: Πως θα το κάνει αυτό;και τι διαδικασία χρειάζεται για κατασκευή θέσεων στάθμευσης. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να περιγράφουν με σαφήνεια το αντικείμενο. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.