Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. από που προκύπτει αυτό για τα εκτός σχεδίου και εκτός οικισμού? η διαδικασία που αναφέρεται στο 880/79 (άρθρο 6) αναφέρεται στα εντός σχεδίου και εντός οικισμού. Ή κάνω λάθος?
  2. εγώ έχω ένα ερώτημα. αφού το ΠΔ για την εκτός σχεδίου δόμηση αναφέρει σαφέστατα οτι: (άρθρο 1, παρ.5γ) οι αποστάσεις του κτιρίου οριζονται....από την όχθη τυχόν ρέματος 10μ. γιατί εφαρμόζουμε το άρθρο του κτιριοδομικού ο οποίος παραπέμπει στο άρθρο 6 του 880/75 που αναφέρεται στα εντός σχεδίου και εντός οικισμού? δεν συνάγεται προφανώς από τα παραπάνω οτι εκτός σχεδίου πάμε απ'ευθείας στα 10μ? και εγώ για 20 ήξερα,αλλά τώρα που τα κοίταξα έχω αμφιβολίες. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος γιατί έχω τώρα και εγώ ένα τέτοιο θέμα.
  3. δεν είναι καθόλου περίπλοκη διαδικασία. βγάζεις αμοιβες κανονικά, κάνεις τη διαδικασία μέσω της ιστοσελίδας του ΤΕΕ κανονικά (εντολή πληρωμης κλπ) και μετά τους παίρνεις τηλέφωνο και σου στέλνουν κάποια χαρτιά τα οποία τα συμπληρώνεις και τους τα πας μαζί με κάποια δικαιοληγητικά που να αποδυκνείουν οτι έχεις λόγο να ζητάς απαλλαγή αμοιβων. Αυθημερον παίρνεις την απαλλαγή, την οποία επισυνάπτεις στα φορολογικά της άδειας.
  4. μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες να βρω σχετικό θέμα, άνοιξα νεο thread. το ερώτημα είναι το εξής: υπάρχει κώλυμα στο να συσταθεί επί οικοπέδου που βρίσκεται εντός ζώνης 100μ οικισμού, δουλεία διελεύσεως υπέρ παρακείμενου γηπέδου το οποίο βρίσκεται εκτός σχεδίου κ εκτός ζώνης?? στην πολεοδομία μου απάντησαν πως όχι, ο συμβολαιογράφος όμως δεν μεταγράφει. αν παίζει ρόλο, δεν υπάρχει Ζ.Ο.Ε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.