Μετάβαση στο περιεχόμενο

roberts

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ανακαινιζω ενα παλαιο πετροκτιστο διωροφο σπιτι, το οποιο στην Α πλευρα περναει κεντρικος δρόμος, η Δ συνοευει με άλλη παλαια οικια, η Ν με στενο δρομακι (σουδα) και η Β πάλι με δρομακι κατηφορικο (σουδα). Στη Β πλευρά υπαρχον παραθυρο θα γίνει μπαλκονοπορτα και θα κατασκευασω ένα μπαλκονι μεταλλικο ή ξυλινο (αναλογα το κοστος) 50 εκ.Χ 3 μ. με και σε ύψος απο την κατηφορικη σουδα 3,10μ Τα ερωτηματα είναι α) θα χρειαστει μελετη κατασκευης η ζητω απο σιδερα ή μαραγκο τι θελω και το φτιαχνει. β) Τι προυποθέσεις πρεπει να πληρω και γ) πως ειναι καλυτερο να πιαστει στον τοιχο. Ευχαριστω
  2. ποσο κοστιζει σημερα μια υδραυλικη εγκατασταση (υδρευση - αποχετευση) σε ένα μπανιο 2,10μΧ1,60μ με σύνδεση τους σε ήδη υπαρχουσα αποχετευση. Ευχαριστω. Η δημοσίευση μεταφέρθηκε.
  3. Φιλε ΜΑΚΑΡ, Κατάλαβες πολυ καλα τι γινεται για την ιστορια σου γνωριζω τα παρακατω. 1. Ο πρωτος ιδιοκτητης είχε και τα δυο οικοπεδα ως ένα. 2. Τα διαιρεί και τα πουλαει σε δυό αδελφια. Συμφωνοντας πωλητης και αγοραστες Α + Β (αδελφια) συνεστησαν δουλεια οδου - το 1974 - για να εχει ο καθενας προσβαση οπως λες και στον άλλο (παράλληλο) δρόμο. 3. Το ένα οικόπεδο (κτισμένο) παραμένει μεχρι σημερα στον πρωτο αγοραστη Α ενω το δευτερο Β (κτισμενο και αυτο) αλλαξε δυο χερια και το εχω τωρα εγω απο το 1980. 4. Ο Α αγοραστης στο κομματι που αναλογει στο οικόπεδό του φυτεψε δενδρα, εκανε γκαραζ κλπ και εγω αντιστοιχα το περιεφραξα με σιδεροπασαλους. Σημερα λοιπόν εξεταζουμε την περιπτωση να συμφωνησουμε οι ιδιοκτητες και το καμματι γης που αντιστοιχει στον καθενα να ενσωματωθει στο αρχικο οικοπεδο με ο,τι συνεπαγεται αυτο. Γινεται αυτό?
  4. Η δουλεία 'εχει συσταθει μεταξυ των δυο συνεχόμενων οικοπέδων. Δηλαδή στην ανατολικη πλευρά των οικοπέδων υπαρχει η λωριδα γης και ο καθε ιδιοκτητης κινειται προ βορεια ή νοτια για να βγει σε υπαρχοντες δημοτικους δρόμους. Για πολλα χρόνια ο καθε ιδιοκτητης χρησιμοποιη κομματι ανάλογο του οικοπεδου του κατα το δοκούν
  5. Δουλεία οδου Μπορεί μετά από κοινή συμφωνία και με συμβολαιογραφική πράξη η δουλεία οδου, πλάτους 6μ. και μήκους 61μ περιπου, που υφίσταται μεταξυ δύο συνεχόμενων οικοπέδων (που ήδη έχουν κτιστεί κατοικίες) να αλλάξει και το τμήμα που αναλογεί στο κάθε οικόπεδο (π.χ. στο δικό μου 35μ περιπου) να γίνει μέρος του κάθε οικοπεδου αντίστοιχα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.