Μετάβαση στο περιεχόμενο

NIKOS1986

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

NIKOS1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. έχω βγάλει την περιβάλουσα στο χαρτί..! δεν ξέρω στο autocad να την σχεδιάσω (...την χάραξη της παραβολής ...) αν πρέπει να βάλω ορια(limit) ..? την κλίμακα δεν ξέρω που την ρυθμίζεις...(δηλαδή άξονας:1m>1cm , 30kN>1cm ΚΛ:1/30) αν μπορείτε βοηθήστε με σας παρακαλώ...! ευχαριστώ !!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------- ναι!τώαρ 8έλω να την χαράξω στο autoca.. χρειάζεται να ωάλω ορια limit? κλιμακα πως βάζω? Συνάδελφε κάνε υπομονή και κάποιος θα σου απαντήσει! Παραβιάζεις συνεχώς τους Κανόνες Συμμετοχής! Απαγορεύονται οι διαδοχικές δημοσιεύσεις! Ευχαριστώ, ilias
  2. γεια σας!!!!! δεν εχω καλή σχέση με το autocad...και θα ήθελα να με βοηθήσετε !!!!! έχω βγάλη την περιβάλουσα και θα πρέπει να την σχεδιάσω στο autocad... μπορεί κάποις να με βοηθήσει ..? ευχαριστώ!!!!! --------------------------------------------------------------------------------------- δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει cad,για να μου πει καποια βασικά βηματα....για την κλιμακα για την παρεβολη ...και διαφορα άλλα σχεδιαστικά κολπακια...? ευχαριστώ!!!!! Παρακαλώ μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις, χρησιμοποιείστε το "edit"! Ευχαριστώ, ilias
  3. γιατι με βάση τα δεδομένα μου βγάζω τα εξής: hf/d=0.16/0.57=0.281 ενώ το beff/bw=1.70/0.35=4.857 δεν πρέπει να υπάρχει πίνακασ ή κάτι άλλο...? ώτε με τα παραπάνω να προκύπτει το μlim... τι λέτε..? ευχαριστώ!!!!!
  4. Οχι.. τώρα που είπες βιβλία είδα κάτι τύπους όπως hf/d ,beff/bw(λόγους) αλλά δεν καταλαβένω πώς 8α προκύψει το μlim..
  5. γεια σας! μπορεί κάποιος να με βοηθήση να βρώ το μlim ; Ώστε να δώ αν χρειάζεται θλιβόμενο οπλισμο η δοκός, δηλαδή μsd>μlim. ευχαριστώ!!!!!!! Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα σας ,ευχαριστώ ZaXoYs
  6. [quote name=triumph Δηλ. Ε=kN/m2 και I=m4 ή κΝ/cm4 και cm4 ή και εγώ δεν ξέρω τι. δηλαδή το Ε=29GPa πως θα γίνει Ε=...ΚΝ/m^2? τα μπερδεύω πάρα πολύ...θέλω να τα ξεμπερδέψω αλλά δεν ξέρω πως ... μπορείς να με βοηθήσεις ?
  7. [quote name=triumph' date=' να σε ρωτήσω… α) για μια αμφίπακτη δοκο ο παπάζογλου μας έχει δόση μερικούς τύπους ώστε να μην κάνουμε μέθοδο cross .είναι η εξής (για ομοιόμορφο φορτίο ) : VA=VB=p*l/8=QA=-QB και MA=MB=-(p*l^2)/12 , maxMAB=(p*l^2) /24 .μας δίνει και το βέλος κάμψης [ f=(p*l^2)/(384*(E*I(ροπή αδράνειας)) ] όπου δεν το καταλαβαίνω μπορείς να μου το εξηγήσεις ?γιατί το κάνουμε? β? το Ε για C20/25 είναι Ε=29 GPa (μέτρο ελαστικότητας) ? γ) Ι(ροπή αδράνειας) για διατομή Τ (πλακοδοκός) πώς θα λυθεί ? με θεώρημα steiner? Δοκός >(beff=1.70m, h=0.60m, bw=0.50m, hf=0.16m) τι μονάδες πρεπει να έχει το Ε και το Ι..?(δεν τα πάω καλά με της μονάδες) Φίλε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!θα σου είμαι ευγνώμων… !!!!!!!!!!!!
  8. [quote=triumph, έχω του κονυδάρη τησ γνωστές σημειωσεισ που μοιράζει κέθε εξάμηνο (beto 1 και θεμελείωσεις) παπάζογλου τα πακετα που μοιράζει (βιομηχανικό κτίριο,στέγαστρο απο ωπλισμένο σκυροδεμα,δοκόσ τρειων ανοιγμάτων....) αν ξέρεις κανένα άλλο βιβλίο που μπορεί να με βοηθήσει ή απο κανένα βιβλίο της σχολής(όπωσ αντοχη στατικη κ.τ.λ) !!!ευχαριστώ!!!
  9. φίλε παναγιώτη καλή η θεωρία σου αλλά δεν με βοηθάς...ευχαριστώ πάντοσ!!! τι θα μου πρότεινες να διαβάσω γενικά από τα μαθήματα που έχω(σε ποια σημεία να προσέξω ....)…. ώστε να καταλάβω για να καλύψω τα κενά που έχω… σε σένα πήγαινε το μηνυμα... tnks! σε σένα πήγαινε το μήνυμα triumph....! ευχαριστώ!!!!!!!
  10. triumph δυστυχός δεν χρωστάω μόνο 2 αλλά 6 μαθήματα(μπετο 1 και 2,τ.ε.ο,θεμελειώσεις,έργα υδρέυσεων),τώρα είμαι πτυχίο...και αυτά λόγο δουλειάς γιατί παράλληλα δούλευα.... έχω μερικά κενά και για αυτό σταμάτησα την δουλειά,ώστε να τα καλύψω και να τα περάσω.! μέσα μου νιώθω οτι χρειάζομαι βοήθεια αλλά στην σχολή δεν βοηθάνε σχεδον καθόλου γιατί τα θεωρούν δεδομένα... ψάχνω κανένα φροντιστήριο αλλά είναι πανάκριβα για να κάνω κανένα μάθημα, ώστε να ξεμπερδέψω μερικά πράγματα...πιστέυω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα με λίγη βοήθεια και αρκετό διάβασμα τα περνάς... μήπως παραδίδεις μαθήματα..? πιστεύω οτι είσαι γνώστης του αντικειμένου γιατι πάνω απ' όλα έχεις περάσει απ' αυτην την σχολή και συνεχίζεις να σπουδάζεις... [quote=triumph στην διατομή τησ δοκού το bw kai h να τα πάρω bw=0.35m h=0.60m?
  11. ναι παπάζογλου... εσυ πόσα χρόνια έχεις που έχεις τελειώσει την σχολή έργων υποδομής...? άσε έχω και τεχνικά έργα υποδομής ....
  12. φίλε triumph, ευχαριστώ που αφιερώνεις χρόνο και μου απαντάς..! εγώ είμαι στο τει αθήνας πολιτικών έργων...εσυ σπουδάζεις ή δουλεύεις?
  13. μήπως το επηρεάζει ο συντελεστής σπυδαιότητας του έργου ,όπου έχω 1,15>Σ3(εκπαιδευτικά κτίρια,δημόσια κτίρια.. κτλ)...και τα υλικά κατασκευής του έργου:C20/25 , S500...για την εκλογή του bw και h....???????
  14. μπορείς να μου εξηγησείς στην στήριξη γιατι έχουμε ορθογωνική διατομή..???? ευχαριστώ παρα πολύ που αφιερώνεις χρόνο μαζί μου!!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.