Μετάβαση στο περιεχόμενο

lbourik

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lbourik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μου φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος και διαδικασία να ζητήσεις Εξαίρεση από τον κλάδο υγείας και μάλλον και τους υπόλοιπους. Εξαίρεση όμως!! όχι διαγραφή! Με την διαγραφή έχεις τα προβλήματα που συζητήθηκαν παραπάνω. Το επιδιώκω αυτές τις μέρες, αν έχει τελειώσει η κατάληψη στην Θεσσαλονίκη και μπορέσω να ρωτήσω θα ενημερώσω σχετικά http://www.tsmede.eu/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/%CE%9A%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/tabid/272/language/el-GR/Default.aspx Βρήκα και αυτό αλλά δεν καλύπτει όλες τισ περιπτώσεις... Το λινκ είναι για σελίδα του ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ και παραθέτει τον Κανονισμός ΕΟΚ 1408/71 στον τομέα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ασφάλιση - Εξαίρεση) .
  2. Να συνενώσουμε τα χρεωμένα γραφεία σε μια τεράστια πανελλαδική κοινοπραξία όλων των ειδικοτήτων, να πάρουμε δάνειο 1-2 δις από τις τράπεζες και θα χτυπήσουμε όλα τα δημόσια έργα. Σε 10 χρόνια θα έχουμε το 15% της παραγωγής ενέργειας της χώρας, θα είμαστε στο χρηματιστήριο της Ν.Υ. και θα χρηματοδοτούμε ευρωπαϊκές αποστολές στο διάστημα και ομάδες ποδοσφαίρου..... Λουκέτο και δρόμο!! εγώ θέλω να μπω στο άρθρο 44 χαχαχαχ...αν δηλώσω χρεοκοπία θέλουν πάλι λεφτά πίσω?
  3. Είμαι Μηχ. Περιβάλλοντος απόφοιτος από την Ξάνθη και ήθελα να ενημερώσω τους φίλους ότι ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του Βιοκλιματικού Σχεδιασμού υπάρχει από την αρχή της σχολής, τον έχω ακολουθήσει και ο ίδιος (Εργαστήριο Περιβαλλοντικού και Ενεργειακού Σχεδιασμού). Τα μαθήματα είναι σίγουρα πάνω από δύο και υπάρχουν μαθήματα επιλογής ανάλογα με τον τομέα. (Οικολογικά Δομικά Υλικά, Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτιρίων, Περιβαλλοντική Αρχιτεκτονική, Βιώσιμο Αστικό Περιβάλλων, Τεχνολογία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κ.τ.λ.). Για να διευκρινίσω και αποσαφηνίσω το ζήτημα, οι μηχανολόγοι έχουν πολύ καλή κατάρτιση στην λειτουργία και συντήρηση - εξέλιξη των συστημάτων Α.Π.Ε. Οι Περιβάλλοντος έχουν καλή κατάρτιση στα λογισμικά διαστασιολόγησης, παθητικά συστήματα για οικιστικό περιβάλλον, λογισμικά και διατάξεις εξοικονόμησης ενέργειας, συνδυασμό ενεργητικών και παθητικών συστημάτων, εμπεριεχόμενη ενέργεια δομικών υλικών και ανακύκλωση τους, ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, απόδοση και διαχείριση μεγάλων εγκαταστάσεων Α.Π.Ε. κ.τ.λ. Είναι στενάχωρο μηχανικοί να φέρονται στενόμυαλα και να θεωρούν ότι μπορούν μονάχοι να λύσουν άπαντα τα ζητήματα. Η συνεργασία ειδικοτήτων και κλάδων πάντα οδηγεί εύκολα και γρήγορα σε καλύτερα αποτελέσματα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.