Μετάβαση στο περιεχόμενο

akisanto

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

akisanto's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχω ενα προβλημα με τις εταιριες δεν δινουν σχεδεια διοτι πιστυουν για ανταγωνισμο. Σε ευχαριστω mantzaras αυτο απο ΕΛΟΤ δεν το ειχα βρει.
  2. Ναι ακριβως με αυτο εχει να κανει και για όσους δεν κατάλαβαν islanding (νησιδοποίηση) αφορά προβλήματα αστάθειας δικτύων ηλεκτρικής ενεργείας, στα οποία συμμετέχουν και εναλλακτικές πηγές (Φώτο-βολταϊκά, ανεμογεννήτριες... ) · Προβλήματα συχνότητας, τα οποία οφείλονται στη διαταραχή του ισοζυγίου παραγωγής – ζήτησης φορτίου και είναι ανεξάρτητα από την τοπολογία του δικτύου. · Προβλήματα τάσης, τα οποία οφείλονται στην ηλεκτρική απόσταση μεταξύ της παραγωγής και φορτίων και εξαρτώνται από τη δομή του συστήματος μεταφοράς. ειδικά όπου χρησιμοποιούνται αντιστροφείς, επιβάλετε εγκατάσταση συστημάτων Anti-islanding (Προστασία από Νησιδοποίηση) με λίγα λόγια ένα σύστημα που αντιλαμβάνεται οποιαδήποτε ανωμαλία συγχρονισμού σε παράλληλες πηγές ηλεκτρισμού, και απομονώνει την γεννήτρια η inverter που ασφαλίζει.
  3. Γειας σας ! Ο παραπανω τιτλος ειναι το θεμα τις πτυχιακης μου και ψαχνω για πληροφοριες . Θα μπορουσατε να με βοηθησετε? Επισης εχω να κανω και υλοποιηση , γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ηλεκτρονικα σχεδια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.