Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τερζόπουλος

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τερζόπουλος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Το κτίριο έχει υπόγειο αυθαίρετο και ψάχνω τρόπο ώστε να νομιμοποιηθεί και να λειτουργεί ως κατάστημα (μπιλιάρδα). Το ισόγειό του είναι κατάστημα όπως και στην άδεια. ο 1ος όροφος είναι κατοικία όπως και στην άδεια. Το υπόγειο έχει 2 κλιμακοστάσια και φωταγωγούς αλλα δεν έχω υπολογίσει τον αερισμό του και τον φωτισμό του. Ρώτησα στην πολεοδομία και μου είπανε πως μπορώ να κάνω προσθήκη υπογείου, να αγωήσω την ύπαρξή του και να γίνει προσθήκη. Τι περιέχει η νομιμοποίηση και τι η προσθήκη; Συντελεστή δόμησης έχει, το 240 τμ στο συνολο το ξεπερνάμε όμως
  2. Γεια σας! Γνωρίζει κανείς γενικά την διαδικασία για την προσθήκη υπογείου; το υπόγειο υπάρχει αλλά όχι στην άδεια. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2000 (150 τ.μ σε κάθε όροφο) είναι κατάστημα στο ισόγειο, κατοικία στον όροφο και το υπόγειο θα βγει ως κατάστημα (συνάθρ. κοινού).
  3. Γεια σας! Γνωρίζει κανείς γενικά όλη την διαδικασία για την προσθήκη υπογείου; το υπόγειο υπάρχει αλλά δεν ελιναι στην άδεια. Το κτίριο (150 τ.μ) είναι στο ισόγειο κατάστημα, στον όροφο κατοικία και το υπόγειο θα βγει ως κατάστημα.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μελέτη πυρασφάλειας για ένα κατάστημα (ίντερνετ-καφέ) 140 τ.μ. του οποίου η οικοδομική άδεια είναι του 2007 με την παθητική πυροπροστασία. Από την πυροσβεστική μου είπανε να την συντάξω σύμφωνα με την νομοθεσία 71/88 του άρθρου 10 το οποίο και έχω βρει στο fireservice. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι το έντυπο μελέτης 71/88 για νέα κτίρια (δηλαδή μετά το 1989) για αίθουσες συγκέντρωσης κοινού. Στο fireservice-νομοθεσία-πυροπροστασία-εξυπηρέτηση πολίτη, δεν έχει αυτό το έντυπο που χρειάζομαι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.