Μετάβαση στο περιεχόμενο

Diogenes

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Γεια σας φίλοι. Θέλω να σας θέσω το εξής πρόβλημα. Φίλος βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για αγορά μεζονέτας σε περιοχή με τελειωμένο κτηματολογιο. Το ζήτημα είναι ότι στην μεζονέτα υπάρχει σοφίτα που δεν φαίνεται πουθενά στο συμβόλαιο ούτε στο κτηματολόγιο , αποθηκευτικός χώρος-υπόγειο όπου δεν έχει συσταθεί διαιρεμένη ιδιοκτησία (?)και η μεζονέτα χαρακτηρίζεται ως οριζόντια επί καθέτου. Έχουμε αύριο ραντεβού με τον μηχανικό για να ελέγξει το σπίτι από πλευράς του αλλά μας προβληματίζει ο αποθηκευτικός χώρος. Ολα στην περιοχή (κλασσικά) έτσι είναι κατασκευασμένα αλλά προφανώς θα χρειαστεί τακτοποίηση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Χίλια ευχαριστώ και στους δύο για την άμεση απόκριση.
  3. Καλησπέρα σε όλους.Το site σας μου φάνηκε πολύ προσεγμένο και είπα να εγγραφώ μπας και βγάλω άκρη Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα επισκευής παλαιάς πέτρινης οικίας μέσω ΕΣΠΑ ή άλλου προγράμματος. Έχω μία τέτοια οικία στην Κοζάνη και είμαι έτοιμος για εργασίες με δικά μου έξοδα ενώ διάφοροι λένε ότι θα γίνουν επιδοτήσεις χωρίς όμως να λένε συγκεκριμένα πράγματα. Υπάρχει κάποιος να ξέρει κάτι ? θέλω να επισκευάσω την σκεπή Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.