Μετάβαση στο περιεχόμενο

sider

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

sider's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τις γνώμες. Η αλήθεια είνει ότι άμεσα θα έρθει μηχανικός για εκτίμηση της κατάστασης. Ένα πρόσθετο εξωτερικό ρολό ίσως να είναι η πιο εύκολα πραγματοποιήσιμη λύση. Ο προβληματισμός μου για τα ειδικά ηχοπετάσματα είναι -εκτός από τον αισθητικό- και το θέμα της κυκλοφορίας του αέρα (εκτός κι αν υπάρχουν ανοιγόμενα) -το ζήτημα της συναίνεσης ιδιοκτητών δεν είναι πρόβλημα. (Επίσης, στις πλευρές του δρόμου δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθούν διότι είναι εμπορικός δρόμος...)
  2. Κατ' αρχάς, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εννοώ ακριβώς αυτά που χρησιμοποιούνται στις πλευρές μεγάλων δρόμων (βλ. Αττική Οδός) και το αν υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν σε μικρή κλίμακα (τα ίδια ή ανάλογου τύπου), όπως στο πίσω μπαλκόνι διαμερίσματος (έστω στην μία-παράλληλη με τον δρόμο-πλευρά του -ακριβώς για να μην γίνει εντελώς "θερμοκήπιο"). Ξέρω ότι αλλοιώνει την εξωτερική όψη και είναι παράνομα, αλλά σε αυτή τη φάση ερευνώ αν έχουν αποτελεσματικότητα. Σημειωτέον ότι ο θόρυβος είναι εξαιρετικά έντονος και διαρκής -μιλάμε για έναν από τους απαίσιους κόμβους-χταπόδια στην Αθήνα... Τα υπάρχοντα κουφώματα, CostasV, είναι καινούρια 5 ετίας αλουμινού και με διπλά τζάμια, οπότε φανατάζομαι η αλλαγή τους σε τριπλά ή τετραπλά δεν θα έχει σοβαρή διαφορά. terry, θα ήταν πολύ χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφορία-ευχαριστώ. howard_roark , τι εννοείς ΕΠΑΕ? το αισθητικό με απασχολεί επίσης πολύ, και μάλιστα γιατί η οικοδομή είναι ομολογουμένως πολύ ωραία, αλλά το πρόβλημα του θορύβου είναι πολύ μεγάλο, άλλωστε μιλάμε για ένα μόνο μπαλκόνι...
  3. Καλημέρα σε όλους! Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον το forum, και παρακαλώ για τη γνώμη σας σε περίπτωση που γνωρίζετε οτιδήποτε για τα αντιθορυβικά πετάσματα. Συγκεκριμένα, με ενδιαφέρει η δυνατότητα τοποθέτησής τους σε μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από κεντρικό κόμβο και αν τελικά έχουν αποτελεσματικότητα -και σε ποιο βαθμό. Η τοποθέτηση τριπλών ηχομονωτικών τζαμιών στα κουφώματα θα επέφερε, επίσης, καμία σοβαρή μείωση θορύβου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.