Μετάβαση στο περιεχόμενο

frankie

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

frankie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Το πρόβλημα είναι ότι η Πολεοδομία είναι αδιάλακτη. Τι πρέπει να κάνω; Ποια είναι η διαδικασία;ΣΧΟΠ; Σε συζήτηση με μέλη του του ΣΧΟΠ, που όμως οι περισσότεροι είναι άνθρωποι της Πολεοδομίας, μου λένε ότι μόνο οι δρόμοι προϋφιστάμενοι του 1923 αναγνωρίζονται ως κοινόχρηστοι. Όταν τους είπα ότι σύμφωνα με ΓΟΚ85 κοινόχρηστα είναι πέντε είδη δρόμων, ένα εκ των οποίων είναι δρόμοι που επιτρέπουν πρόσβαση σε ακτές, μου απάντησαν ότι υπάρχει νομοθετικό κενό.
  2. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Το πρόβλημα είναι ότι η Πολεοδομία είναι αδιάλακτη. Τι πρέπει να κάνω; Ποια είναι η διαδικασία;ΣΧΟΠ; Σε συζήτηση με μέλη του του ΣΧΟΠ, που όμως οι περισσότεροι είναι άνθρωποι της Πολεοδομίας, μου λένε ότι μόνο οι δρόμοι προϋφιστάμενοι του 1923 αναγνωρίζονται ως κοινόχρηστοι. Όταν τους είπα ότι σύμφωνα με ΓΟΚ85 κοινόχρηστα είναι πέντε είδη δρόμων, ένα εκ των οποίων είναι δρόμοι που επιτρέπουν πρόσβαση σε ακτές, μου απάντησαν ότι υπάρχει νομοθετικό κενό.
  3. Έχουμε γήπεδο, εκτός σχεδίου, που κατανεμήθηκε μετά το 2003 σε καθορισμένη ζώνη παραλίας που είναι διαμορφωμένη οδός. Η ζώνη παραλίας συνδέεται με τον επαρχιακό δρόμο μέσω αγροτικού δρόμου που διανοίχτηκε από ΤΥΔΚ και συντηρείται από το δήμο. Η Πολεοδομία αρνείται να εκδώσει άδεια γιατί θεωρεί ότι το γήπεδο δεν σύνδεεται με το κοινόχρηστο δίκτυο της περιοχής διότι ο προαναφερθείς αγροτικός δρόμος που το συνδέει δεν έχει κηρυχθεί κοινόχρηστος από τον Νομάρχη. Το άρθρο 10 του Ν3212/03 λέει ότι το γήπεδο πρέπει να έχει πρόσοψη σε κοινόχρηστο δρόμο 25 μέτρα. Το γήπεδο έχει 50 μέτρα σε παραλία. Ερώτηση, έχετε υπόψη σας οποιαδηποτε νομοθεσία/εγκύκλιο κ.λ.π που μπορεί να βοηθήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.