Μετάβαση στο περιεχόμενο

panagis74

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panagis74

  1. Έχω μια ερώτηση για όποιον έχει σχετική εμπειρία Έχω ΜΕΚ Β και σκέφτομαι να βγάλω ΜΕΕΠ. Την διαδικάσια την γνωρίζω. Γνωρίζει κάποιος πόσο χρόνο το ..."καθυστερεί" η Δ15 από την στιγμή της αίτησης. Ρωτάω γιατί για την αντίστοιχη διαδικασία έκδοσης του ΜΕΚ ...."καθυστέρησαν" 6-7 μήνες Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Κάποια γνώμη για το #401 παιδιά αν ξέρει κάποιος
  3. Επειδή η παράταση της προθεσμίας ....παρέτεινε και την αμφιβολία μου αν θα πληρώσω η όχι σας παραθέτω την περίπτωση μου (κυρίως στον Σωτήρη ) και περιμένω γνώμες. έναρξη 2002 (έχω περαιώσει για αυτή τη χρήση παλιότερα) 2003,2004,2005,2006,2007 πήγα με συντελεστή 72% 2008 και 2009 πήγα με συντελεστή 26,4% (22% χ 1,2) Σε πιθανό έλεγχο δεν με ανησυχεί ο συντελεστής 26,4 των 2 τελευταίων ετών που εν πάσει περιπτώσει τον υποστηρίζω και αποδέχομαι πιθανό πρόστιμο σε έλεγχο. Αυτό που με ανησυχεί είναι τα λοιπά πρόστιμα ενδεχόμενου ελέγχου. Επ΄αυτών έχω και κάποιες ερωτήσεις 1. Στα έξοδα δεν έβαζα ποτέ " εξωτικά πουλιά " αλλά συστηματικά έκανα το λάθος να περνάω τα πάγια (εξοπλισμό) μαζί με τις δαπάνες τόσο στο βιβλίο εσόδων - εξόδων όσο και στις περιοδικές και εκκαθαριστικές ΦΠΑ. Σε λεφτά που έπρεπε να αποδίδω δεν άλλαζε κάτι αλλα άπό ότι κατάλαβα πρόσφατα έκανα λάθος.... Θα έχω πρόστιμο για αυτά σε πιθανό έλεγχο και πόσο? Σημειώνω πως όλα τα πάγια είναι κάτω των 1200 euro και η απόσβεση είναι στο πρώτο έτος. 2. Για το παραπάνω λάθος στα 3 πρώτα χρόνια από την έναρξη ισχύει η αμνηστία προστίμων που διάβασα? 3. Μπορώ να κάνω κάποιες ενέργειες έστω και τώρα για να διορθώσω - μειώσω τα αποτελέσματα του παραπάνω λάθους? 4. Μια τελευταία ερώτηση για πρόβλημα γνωστού .. αν περαιώσεις χρήση για την οποία δεν έκανες συγκεντρωτική καθαρίζεις με την περαίωση η μπορεί να επανέλθουν και να σου βάλουν πρόστιμο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.