Μετάβαση στο περιεχόμενο

cruiser

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

cruiser's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παραλαμβάνοντας σήμερα τη δήλωση διορισμού Τ.Σ., είδα πως ο διορισμός δεν ήταν για το ατομό μου. Σε ερώτησή μου προς το δικηγόρο για το ιστορικό της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, αυτός κοιτούσε το βοηθό και ο βοηθός το πάτωμα.. Απολογούμαι για την ανάρτηση αυτή καθώς θα μπορούσα να περιμένω την κοινοποίηση πρώτα και ευχαριστώ τους συναδέλφους για τις διαφορετικές προσεγγίσεις/συμβουλές στο θέμα αυτό που για μένα ήταν σίγουρα κέρδος. Τη συμπάθειά σας και καλό απόγευμα..
  2. @ΜΑΚΑΡ Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση/συμβουλή σου. 1. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους διαδίκους, μαλιστα διαβάζοντας τη δικογραφία βλέπω πως και τα δύο μέρη έχουν εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης, του ενάγοντος από μηχανικό που έχει διοριστεί, για τον εναγόμενο δεν αναφέρεται. Την έκθεση πραγματογνωμοσύνης του τελευταίου δεν την έχω προς το παρόν και έχει ζητηθεί. 2. Ο διορισμός μου έγινε στο δικαστικό κατάστημα του Πρωτοδικείου, ενώπιον του Προέδρου Πρωτοδικών και της Γραμματέως και όχι ενώπιον της έδρας οπότε δεν έχω έρθει σε προσωπική επαφή με κανέναν ακόμη. Να αναφέρω πως ήδη έχει κατατεθεί έκθεση πραγματογνωμοσύνης από προηγούμενο δικαστικό πραγματογνώμων η οποία ήταν υπέρ του εναγομένου.. Οπότε για ποιο λόγο να θέλει ο δικηγόρος του τελευταίου να προκαλέσει τέτοιου είδους προβλήματα (αξιοπιστίας) ευθύς εξαρχής; Μμμμμμ; Και ξαναρωτώ: -Μπορώ να μην αποδεχτώ το διορισμό τεχνικού συμβούλου και να συνεχίσω κάνοντας απλά τη δουλειά μου;
  3. Hooke, έχω αποφασίσει από την αρχή για τις ενέργειες μου. Το συγκεκριμένο θέμα το ανάρτησα τόσο προς ενημέρωση των υπολοίπων καθώς δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο παράδειγμα όσο και για να μάθω από τους πιο έμπειρους αν τους έτυχε κάτι αντίστοιχο και πως το χειρίστηκαν. Με μια απλή μη αποδοχή της ανάθεσης διορισμού ή το πήγαν το θέμα παραπέρα και πως. Μέχρι και τον εναγόμενο σκέφτηκα να (προ)ειδοποιήσω για τις ενέργειες του ιδίου και του δικηγόρου του. Αλλά θα περιμένω πρώτα την αποφαση και μετά θα αναζητήσω νομική συμβουλή.
  4. Συνάδελφοι καλημέρα και παρακαλώ για τις σκέψεις σας στο παρακάτω. Εχω οριστεί δικαστικός πραγματογνώμων, ορκίστηκα πρόσφατα και ο δικηγόρος του εναγομένου μου ανακοίνωσε πως με διορίζει και τεχνικό σύμβουλο για λογαριασμό του πελάτη του.. Ο διορισμός θα μου αποδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα από δικαστικό επιμελητή. Και ερωτώ: α) Είναι νόμιμο; Προφανώς ναι γιατί μου ανακοινωνεται "επισημα". β) Είναι ηθικό; Καθώς εργοδότης μου είναι το δικαστήριο και μπορεί να τεθεί θέμα μεροληπτικής συμπεριφοράς προς την πλευρά του εναγομένου αν η πραγματογνωμοσύνη είναι υπέρ του. γ) Και συμπληρώνω: Μπορεί να αποτελέσει λόγο τόσο ακύρωσης της έκθεσης πραγματογνωμοσύνης όσο και δικού μου μπλεξίματος (σύνταξη δια δόλου) λόγω αποδοχής του διορισμού από τον εναγόμενο; δ)μπορώ να μην αποδεχθώ το διορισμό αυτό και πως χειρίζομαι τους δικηγόρους;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.