Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kostis23

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

kostis23's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε για τις απαντήσεις σου. όσον αφορά το Α) η διαδικασία είναι περαιωμένη άρα δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχολιθώ περισσότερο. τώρα για το Β δεν γνωρίζω αν υπάρχει δέσμευση με συμβολαιογραφική πράξη, θα πρέπει να το δω στον φάκελο της πολεοδομίας αυτό. η πολυκατοικία έχει 2 υπόγεια που δεν έχουν μετρήσει στον Σ.Δ.. το ένα ήταν αποθήκες και το έχει κρατήσει ο κατασκευαστής και το έχει κάνει γραφεία και έχει ρυθμιστεί με τον 3843/10. το άλλο είναι όπως σου το περιέγραψα. Φένεται στα σχέδια αποκλιστικά για χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων αλλά καποια τ.μ των θέσεων έχουν γινει αποθήκες. όλοι οι ΄χωροι στάθμευσης είναι αυτοτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες.
  2. καλησπέρα συνάδελφοι. έχω την εξής περίπτωση και θα ήθελα την βοήθεια σας.Σε 5 οροφη πολυκατικοια με pillotis και 2 υπόγεια με άδεια (1997) βάση του Γοκ 85. α) στην κάτοψη της pillotis φένονται 4 όριζόντιες ιδιοκτισίες κλειστοί χώροι στάθμευσης οι οποίοι δεν έχουν μετρήσει στον συντελεστή δόμησης. οι 2 από τις 4 συνεχόμενες κλειστές θέσεις στάθμευσης έχουν αλλάξη χρήση και έχουν γίνει μία γκαρσονιέρα και έχουν διλωθεί στον 3843/10. πρέπει να δηλωθούν και στον 4014? β) στο δεύτερο υπόγειο το όποιο βάση της άδειας είναι αποκληστικά για χώρο στάθμευση έχει κλιστεί τμήμα κάθε θέσης στάθμευσης και έχει δημιουγιουθει από μια μικρή αποθήκη σε κάθε θέση . πρέπει να δηλωθεί στον 4014 ? αν ναι με τι συντελεστές ? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. manolis gon έχεις δίκιο οτι είναι γήπεδο και όχι οικόπεδο.. η θέση στάθμευσης είναι στα όρια του γηπέδου και έχει φάει γύρω 70 πόντους από το δρόμο.. δεν έχει μπεί σε γειτονικό γήπεδο.
  4. Καλησπέρα συνάδερφοι, θα ήθελα τη βοήθειά σας για μια περίπτωση που έχω. Σε οικόπεδο 700 τ.μ. εκτός σχεδίου μη άρτιο και μή οικοδομήσιμο χωρίς Ο.Α. και οποιοδήποτε σχέδιο έχει κατασκευαστεί κατοικία 100 τ.μ. με υπόγειο 20τ.μ. επίσης μέσα στο οικόπεδο σε απόσταση από την κατοικία έχει κατασκευαστεί κλειστή υπέργια θέση στάθμευσης 30τ.μ. η οποία όμως είναι με βάση το τοπογραφικό διάγραμμα που έγινε βρίσκεται εκτός ορίων οικοπέδου. τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση? μπορούν να τακτοποιηθούν το σύνολο των αυθαιρεσιών ή μόνο η κατοικία με το υπόγειο? τι γίνετε με την θέση στάθμευσης η οποία φένετε στο τοπογραφικό?
  5. καλησπέρα.. έχω έναν ημιυπαίθριο να τακτοποιησω στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.. η άδεια λέει πως έχει εκδοθεί στην διεύθυνση πολεοδομίας κεντρικού τομέα το 1999.. σε ποιά πολεοδομία θα πρέπει να υποβάλω το φάκελο? στην Αθήνα ή στον Περισσό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.