Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακης.Π.

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ακης.Π.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μολις εμαθα πως τις συγκεκριμενες αδειες τις εβγαλε ενας μηχανικος της πολεοδομιας...αρα και εγω εκει μαλλον θα πρεπει να απευθυνθω...
  2. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους!Να πω ομως πως στην ιδια περιοχη 100-150 μετρα περιπου απο την δικη μου οικοδομη υπαρχουν τρεις νεοκτιστες κατοικιες εκτος σχεδιου πολεος εντος ζωνης οι οποιες εχουν αριθμο αδειας,τωρα που μιλησα παλι με τον μηχανικο μου ειπε "αδεια δεν βγαινει εκει",οι αλλοι πως εβγαλαν?
  3. Μεχρι τωρα εχω μιλησει με δυο μηχανικους γνωστους μου και ακρη δεν εχω βγαλει,ο ενας μου λεει να βγαλω αδεια μικρων εργασιων ο αλλος μου λεει να παω στην πολεοδομια να πιασω εναν μηχανικο και να με καθοδηγησει...Παντος πολυ κριμα να ειναι η οικοδομη απο το 1981 και καποιος να ενοχλειτε επειδη θελω να μεινω εκει και να κανει καταγγελια..
  4. δυστηχως δεν εχω λεφτα για πεταμα αν ειχα θα αγοραζα ενα και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο,απογοητευτικα...αξιζει να το συνεχισω η θα μου στοιχιση οσο ενα καινουργιο?
  5. Οποτε τη με συμβουλευεται να κανω?να βαλω εναν δικηγορο να ψαξει τους νομους μηπως και βρει κατι για να το τελειοποιησω?
  6. Καλησπερα δεν ειμαι μηχανικος οποτε θελω την βοηθεια σας,εχω μια ισογεια οικοδομη 99τμ η οποια ειναι δηλωμενη με τον νομο Τριτση Ν. 1337/1983 μεχρι τα μπετα,απο εκει και περα ποιες ενεργιες πρεπει να κανω ωστε να να μπορεσω να την τελειοποιησω γιατι εκανα αρχη να το χτισω και ηρθε η αστυνομια με πηρε στο τμημα και μου εκαναν μηνυση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.