Μετάβαση στο περιεχόμενο

xristos1966

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

xristos1966's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ερώτηση Επιτρέπεται να σοφατισθεί εξωτερικά μια αποθήκη η οποία έχει τοίχους από τσιμεντοσανίδες χρησιμοποιώντας την κλασσική μέθοδο αντί να μπούν όλα αυτά τα οποία προτείνει η knauff? Aν ναι, πρέπει να προστεθεί κάτι ειδικό?
  2. Σίγουρα είναι θέμα πρόσφησης.....έχω την αίσθηση ότι με το σοβάτισμα θα δέσει όπως λέμε η κατασκευή, αλλά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ξεκολήσει το σοβάτισμα μετά από κάποια χρόνια....Μήπως μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες, το πλέγμα είναι αυτό πού λέμε κοτετσόσυρμα? και το νευρομετάλ τι είναι?
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δει τί προτείνει η knauf σχετικά και έχω ρωτήσει ( λένε ότι δεν σοβατίζονται οι τσιμεντοσανίδες).... αλλά το γιατί το τσιμέντο δεν σοβατίζεται δεν απαντύν)...Ο λόγος που ρωτάω σχετικά με σοβάτισμα είναι οτι η κατασκευή είναι σε ορεινό χωρίο της Αχαίας και εκεί πολύ δύσκολα θα πάει κάποιος ειδικός στο στοκάρισμα. Αντίθετα στο χωριό υπάρχει κουμπάρος που είναι σοβατζής και καλός μάλιστα. έλεγα λοιπόν μήπως έκανα την προεργασία για το κλείσιμο των αρμών με τα υλικά που προτείνει η knauf και στην συνέχεια κλασσικό σοβάτισμα έτσι ώστε και πιό συμπαγής να δείχνει η κατασκευή και να καλυφθούν τυχόν ατέλειες
  4. θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να κάνω κλασσικό σοβάτισμα σε τσιμεντοσανίδες. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.