Μετάβαση στο περιεχόμενο

asteras

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

asteras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Iσψς δεν καταλαβες καλα. Ειχα παρει οδους δομησης απο πολεοδομια , ειχαν βγει τα σχεδια και η μελετη η στατικη του ναισκου, και ο πολιτικος μου μηχανικος , μου ειπε να ξεκινησω και θα εφτιαχνε κατευθειαν τον φακελο. Στην πορεια ομως (για λογους που δεν θελω να υποθεσω), ολοενα και καθυστερουσε τον φακελο.... μεχρι που ηρθε η πολεοδομια και εκανε αυτοψια. Μετα, εγω, πηγα σε αλλον μηχανικο να μου περατωσει το εργο... και στο κατω κατω, εαν (για τους δικους του λογους δεν ηθελε να συνεχισει την νομιμοποιηση της αδειας) θα μπορουσε να μου το ελεγε.... Εγω, δεν ειμαι σε θεση να εχω γνωσεις μηχανικου, αλλα δεν θελει και πολυ να καταλαβεις οτι ο αλλος σε εμπαιζει.....
  2. εχεις απολυτο δικιο αλλα εγω που να τους βρω? δεν χτιζονται καθε ημερα εκκλησακια.. (και δεν ειμαι εφοπλιστης) Ευχομαι και ελπιζω να μην κανεις χιουμορ....
  3. Ο τωρινος πολιτικος μηχανικος, δεν γνωριζει (γιατι δεν του εχει τυχει παλι μια τετοια περιπτωση) Η ερωτηση μου ειναι, εαν μετα την εκδοση της αδειας του ναισκου, θα πληρωσω το προστιμο. Σε βρισκω λιγο αρνητικο, ως προς το θεμα της εκκλησια, ή ως προς το θεμα της πραξης μου? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο το υφος..... εδω, παω να την νομιμοποιησω, γιατι απλα, ο πρωτος μηχανικος που εχε ηδη προσφερθει να την αναλαβη, απλα, με πουλησε.... 5 μηνες "μελετουσε" τα σχεδια.... λες και θα εχτιζα την αγια Σοφια?
  4. Καλησπερα σε ολους. Ας με βοηθησει καποιος... Στο οικοπεδο μου εκτισα μια μικρη ιδιωτικη εκκλησια, την οποιαν και κατηγγηλαν οι "αγαπητοι" γειτωνοι στην πολεοδομια. Ηρθε η η πολεοδομια και εκανε αυτοψια χωρις να με ενημερωσει, και απλα πεταξανε μεσα στο κτισμα ενα αντιγραφο της καταγγελιας που ηταν επωνυμη, η οποια περιειχε ενα μεγαλο προστιμο για ναισκο 17 τμ (περιπου 17.000 ευρο). Εκανα τον φακελο και τον πηγα στην μητροπολη για να περασει απο Συμβουλιο , με καθυστερηση 6 μηνων γιατι ο πολιτικος μηχανικος μου, απλα, δεν ηξερε την διαδικασια. Μολις κατεθεσα τα χαρτια στην μητροπολη, μου ηρθε προστιμο απο πολεοδομια μεσω της οικιας ΔΟΥ. Παρακαλω πολυ, ας μου πει καποιος.... Το προστιμο, το πληρωνω? Μπορει η πολεοδομια να βαζει προστιμα σε εκκλησιες? αν οχι, μηπως γνωριζετε που αναφερεται αυτο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.