Μετάβαση στο περιεχόμενο

marystog

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλησπερα Παρακαλω μπορει κανεις να μου απαντησει με ποια χαρακτηριστικα μπορει να εκδοθει αδεια πρωτης κατοικιας σε χωριο κατω των 1000 κατοικων σε οικοπεδο αρτιο και οικοδομισιμο 500τμ με τιτλους ιδιοκτησιας. Επισης ειναι σε 300 μετρα υψομετρο ποια κατασκευη μπορει να ειναι η πιο οικονομικη. Ο ιδιοκτητης αν ειναι αγροτης κατ επαγγελμα υπόκειται σε ειδικο καθεστως χορηγησης άδειας (απαλλαγες-επιδοτησεις -μειωση φορου κτλ.)? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Καλησπέρα Ψάχνω την καλύτερη λύση για εξοχική μικρή κατοικία σε ημιορεινή περοχή. Λέω να ψαχτω για προκατ κατσκευη λογω οικονομικου σε κατασκευη ισογειου και σοφιτας 80-90τμ. συνολο. Εχει καποιο σχολια και προτάσεις με ενδιαφέρει άμεσα Χρηση προκατ κανεις? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.