Μετάβαση στο περιεχόμενο

George R.

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

George R.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τουλαχιστον μιπως ξερει κανεις ποιο ειναι το γενικο κεφαλαιο του ΚΑΔ για τις μελετες????
  2. Καταρχήν ευχαριστώ για τα κατατοπιστικά σας σχόλια. Αποφάσισα για αρχή να μην χρησιμοποιήσω λογιστή και να το κάνω μόνος μου. Βρήκα στο forum ότι πληροφορία μου χρειάζεται. Το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το ακριβή ΚΑΔ που πρέπει να δηλώσω σαν κύρια δραστηριότητα δουλεία μου είναι μελέτη τοποθέτησης κουφωμάτων, εσωτερικών σκαλών και πατωμάτων .μήπως μπορεί κανείς με παρεμφερές αντικείμενο να βοηθήσει στην εύρεση του ΚΑΔ για να δηλώσω σαν κύρια δραστηριότητα ??????
  3. Είμαι νέος στον χώρο και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για την έναρξη Ατομικής επιχείρησης με αντικείμενο τις μελέτες (μηχανολογικές). Έχει κάνεις να μου προτείνει κανέναν λογιστή για να κάνει την σύσταση και να τρέξει ο ίδιος σε εφορία ??? ο όποιος να ξέρει ότι θα το πρήξω στις ερωτήσεις στην αρχή. Όποιος έχει κάποιον PM. Όσοι έχουν ατομική επιχείρηση θυμούνται πόσο τους είχε στοιχίσει η όλη διαδικασία με τον λογιστή???? Και μερικές ερωτήσεις 1) Σε περίπτωση παραχώρησης χώρου σε κατοικία μπορώ να κόψω τιμολόγιο για το ρεύμα και το τηλέφωνο του σπιτιού που ανήκει ο χώρος ??? 2) Σε ποια έξοδα της “επιχείρησης” μπορώ να κόβω τιμολόγιο??? 3) Που μπορώ να ψάξω για διάφορες επιδοτήσεις εξοπλισμού κλπ κλπ???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.