Μετάβαση στο περιεχόμενο

elenapdl

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by elenapdl

  1. Ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες!!! Και να υποθεσω πως και για οι υπολοιπες ανανεωσιμες ειναι μοιρασμενες σε ηλεκτολογους και μηχανολογους..(?) ΥΣ:Περιεργο που ο προεδρος της ΚΑΠΕ ειναι πολιτικος μηχανικος!χεχε..
  2. χμμ..καταλαβα..ομως εχω και μια γενικοτερη απορια..υπαρχει καποιος συγκεκριμενος μηχανικος που να μπορει να ασχοληθει γενικα με την λεγομενη πρασινη ενεργεια?κι αν δεν ειναι μηχανικος ειναι περιβαλλοντολογος??τι γινεται με τα επαγγελματικα δικαιωματα?..:confused:
  3. καλησπερα!δεν ειμαι μηχανολογος μηχανικος ομως προκειται να ξαναδωσω πανελληνιες μιας και το αντικειμενο που σπουδαζα δεν με εκφραζει.. θα με ενδιαφερει πολυ να ασχοληθω με Α.Π.Ε..Οι Μηχ.Περιβαλλοντος ξερω πως δεν εχουν καλη καταρτιση στα συστηματα αυτα ενω οι μηχανολογοι ναι..ισχυει κατι τετοιο οντως?γνωριζει καποιος προς τα που θα ηταν καλυτερο να κατευθυνθω? ευχαριστω..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.