Μετάβαση στο περιεχόμενο

okourkoulos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
  1. Έβαλα πλαστικό δίχτυ, αυτό το πράσινο, αλλά δε βλέπει και πάει να σκαρφαλώσει ν'ανέβει για να δει! Το πρόβλημα είναι ότι τα κάγκελα είναι οριζόντια, έτσι μπορεί να πιαστεί και ν'ανέβει. Επίσης, τα κάγκελα ξεκινούν στο μισό μέτρο ύψος και εξέχει (προς τα μέσα) πεζούλι που τον βοηθά σαν σκαλοπάτι. Άλλη επιλογή είναι η καλαμωτές, αλλά πάλι δε θα βλέπει και θα τη σπάσει για να δει, ή/και ν'ανέβει. Η εμπειρία σας σαν πατεράδες? Λύσεις? Είδα και πήρα τηλέφωνα και ρώτησα. Πολυκαρβονικά, ακρυλικά, πολυεστερικά, πολυστερίνης. Όλα έχουν τα καλά και τα κακά τους. Θέλει πολύ ψάξιμο και τρέξιμο, όπως και πολλά λεφτά. Έχεις κάποιος εμπειρία σ'αυτά?
  2. Στο σπίτι μας υπάρχει μπαλκόνι (εξώστης) με κάγκελο ύψους 1,2μ. Η ιδιομορφία του είναι ότι είναι σε καμπύλη και τα κάγκελα είναι οριζόντια. Θέλοντας να δημιουργήσω ασφαλές περιβάλον για το παιδί, ψάχνω να βρω λύση, ώστε να μη μπορεί να σκαρφαλώσει. Προτιμώ να βλέπει κι όλας. Έτσι δε θα θέλει να σκαρφαλώσει για να δει έξω. Η καλύτερη λύση, για μένα είναι φύλο πλέξιγκλας. Όμω η τιμή του είναι απαγορευτική, αφού μιλάμε για κάλυψη εμβαδούς 10μ2 (10x1) τουλάχιστον. Ψάχνοντας, βρήκα κάποια διαφανή φύλλα (SANUV) όχι σε χαρακτηριστικά και ιδιότητες όπως το plexiglass, αλλά διάφανα, ή φιμέ. Έχετε να προτείνετε κάτι σχετικό?
  3. Πως μετράμε τη μέση 6μηνη ταχύτητα του ανέμου? Με απλό ανεμόμετρο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.