Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ειρήνη Καρρά

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ειρήνη Καρρά's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν έχει παρκινγκ,είναι ενα μεγαλο πεζοδρόμιο και μπροστά έχει ένα μαγαζι ,παλιά ήταν ψιλικατζίδικο,τώρα το πουλάει,ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι αυτος που έχει βγάλει την άδεια και μένει στην οικοδομή απο πάνω,συνολικά χωράνε 3 αμάξια μόνο αυτός μένει στην οικοδμή οι άλλοι δυο είναι της γειτονιάς και προφανώς φίλοι του.
  2. Αυτά που σας έγραψα ειναι οτι ακριβώς λέει η άδεια την οποία πήρα απο το δημαρχείο.Ακόμα και προκήπιο να είναι όμως έχω την εντύπωση οτι δε μπορεί να πάρει άδεια για στάθμευση και επίσης η άδεια λέει διέλευση(είσοδο-έξοδο) και μπροστα έχει μαγαζι το οποίο θέλει να πουλήσει. Στην ακριβώς δίπλα οικοδομή έχουν κάνει το ίδιο με την διαφορά οτι αυτοι έχουν βάλει και τέντα..
  3. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... Ο Δήμος Αμπελοκήπων χορηγεί στην επιτροπή της πολυκατοικίας άδεια χρήσης κοινόχριστου χώρου απο 1 είσοδο των 6 μέτρων μήκους επι του πεζοδρομίου και αριστερά της κεντρικής εισόδου για διέλευση (είσοδο-έξοδο) .Χ. αυτοκινήτων. Σημ. Απαγορέυεται η κατασκευή ράμπας που θα μεταβάλει το ύψος της στάθμης του πεζοδρομίου καθώς και η τοποθέτηση αντιλειμένων (πάσαλοι,αλυσίδες,προεξέχοντα αντικείμενα κ.α.)εντός του κοινοχρηστου χώρου ή του οδοστρώματος που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των πεζών ή των οχημάτων -Εκτος απο το γεγονός οτι δε χωράει άνθρωπος να περάσει γιατι τα αμάξια παρκάρουν πανω σε όλο το πεζοδρόμιο(δε το συζητάμε για ανάπηρους) και ράμπα εχουν κατασκευάσει και ενα ''πι'' που παριφέρεται απο εδω και απο εκεί έχουν τοποθετήσει.Ο ιδιοκτήτης ενος διαμερίσματος της οικοδομής είναι ο ιδιοκτήτης και του μαγαζιού που υπάρχει στο ισόγειο και για να καταλάβετε τα αυτοκίνητα τα παρκάρουν κάθετα με το δρόμο,δηλαδή με τη μουρη σε όλο το πεζοδρόμιο. Απο τον Δήμο μου είπαν οτι είναι ο προκήπιος χώρος της οικοδομής και μπορούν να τον χρησιμοποιούν σαν παρκινγκ αλλά νομιζω οτι με βρίκαν μικρή και με κοροιδέυουν..!!! Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει αν μια τέτοια άδεια μπορεί να είναι νόμιμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.