Μετάβαση στο περιεχόμενο

FOTINOS

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FOTINOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σε όλους στο φόρουμ. Έχω ένα πρόβλημα που με αφορά αλλα δεν μπορώ να πάρω μια συγκεκριμένη απάντηση. Έχω έναν κινητήρα τριφασικό 25kw. Και θέλω να τον τροφοδοτήσω με ένα καλώδιο ΝΥΥ σε μια απόσταση 150 μέτρων. Ποιος τύπος η ποια μέθοδος θα μπορέσει να με οδηγήσει σε ένα ασφαλές αποτέλεσμα για το ποια θα είναι η διατομή του αγωγού. Οποιος μπορέσει να βοηθήσει θα μου ήταν πολύ ευχάριστο. Ακόμα καλύτερα εάν μπορέσει να απάντηση ακριβώς πάνω στο παράδειγμα-πρόβλημα που έχω. γιατί δεν έχω πάρει ακόμα κάτι συγκεκριμένο ώστε να βασιστώ και να κάνω κάτι αντίστοιχο και σε άλλες περιπτώσεις. Ευχαριστώ Με την επεξεργασια διορθωστε το μηνυμα σας απο κεφαλαια σε μικρα γραμματα, και διαβαστε τους κανονες συμμετοχης. Ευχαριστω.
  2. καλησπερα σε ολους στο φορουμ. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα. υπαρχει καποιος τυπος που να μπορει να μου δωσει με ασφαλεια την διατομη του αγωγου ωστε να μην εχει προβλημα στην λειτουργεια της η εκαστοτε εφαρμογη; δηλαδη. ενα παραδειγμα . Μου ζητηθηκε τι καλωδιο (διατομη) να βαλω σε μια γεννητρια 3/φ σε αποσταση 150μ. και το μονο στοιχειο το οποιο εχω εκτος απο τα μετρα και την ταση ηταν οτι η γεννητρια ηταν 25Kw. Και οτι το καλωδιο που θα χριεημοποιηθει θα εχει 4 κλωνους. ευχαριστω προκαταβολικα.
  3. Γεια σας. Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. και με απασχολεί ένα θέμα. Το θέμα αυτό είναι οι τριφασικοί πυκνωτες. Θέλω την συμβουλή κάποιου συναδέλφου ή κάποιου που να ξέρει και να μπορεί να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο στα ελληνικά εάν είναι δυνατόν για την θεωρία πίσω από τους τριφασικούς πυκνωτές. Έστω και καλογραμένες σημειώσεις. Δεν με χαλάνε.. Ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.