Μετάβαση στο περιεχόμενο

christos1900

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by christos1900

  1. Δεν έκανα αίτηση ακόμα, απλώς έρευνα αγοράς ας πούμε. Η δικαιολογία ήτανε ότι θα καταχωρήσουνε τα τιμολόγια που θα υποβάλουμε κλπ κλπ ... τέλος πάντων ο κόπος τους κάνει 500 ευρώ. Μπορεί να έπεσα και σε άσχετο υπάλληλο, αν και αυτόν μου υπέδειξε ο διευθυντής της Τράπεζας ως γνώστη και υπεύθυνο. Σε κάθε περίπτωση ας ρωτήσουμε και ας προσέξουμε πριν επιλέξουμε Τράπεζα γιατί μπορεί να βρεθούμε προ απροόπτων. Αν ξέρει κάποιος άλλος περισσότεερα ας βοηθήσει.
  2. Δεν ξέρω αν έχει επικοινωνίσει κάποιος με τις τράπεζες που έχουν αναλάβει την όλη διαδικασία όσον αφορά κρατήσεις χρεώσεις κλπ, αλλά επειδή πρέπει να επιλέξεις μια τράπεζα από τις συνεργαζόμενες και μετά δεν μπορείς να αλλάξεις την επιλογή σου, εγώ το έκανα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Εθνική, Μarfin, Αγροτική καμία επιβάρυνση και κράτηση (τηλεφωνικώς η πληροφορία). Αττικής .......... ΕΚΠΛΗΞΗ..... 500 ευρώ (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ναι) για έξοδα φακέλλου. Τι και πως ο υπάλληλος τα μασούσε, το συμπέρασμα είναι ότι θέλουνε 500 ευρώ για έξοδα φακέλλου ανεξάρτητα απο το ποσό της επιδότησης (με το κεφάλι μας έχουνε δηλ ... ) Αυτό από ερώτηση κατ΄ιδίαν σε υπάλληλο τρ. Αττικής στη Θεσσαλονίκη, ο ειδικός υποτίθεται για ΕΣΠΑ. Αν κάποιος έχει άλλη πληροφόρηση ή αν έχουνε και οι άλλες τράπεζες χαράτσι και πόσο, παρακαλώ ας ενημερώσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.