Μετάβαση στο περιεχόμενο

Agrammatos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας!!! Διαφωτιστικές! Ποιος να τρέχει να συντηρεί το κοριαν βρε παιδιά? Χαλαζία θα βάλω παρόλο που δε με ενθουσιαζουν τα κρυσταλάκια που κάνει μέσα το υλικο....Ετσι και αλλιως δε μπορούμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη, παντοτε εε?
  2. Χαλαζία εννοω!!! ανθεκτικότερος απο το κοριαν και οικονομικοτερος?? ή κάνω λάθος?
  3. Παιδια, σας ευχαριστω όλους!! Τελικά σε γαλαζία λεω να καταλήξω-ακούω γνώμες!!!
  4. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει, please!!! Ισχύει οτι ο τεχνογρανίτης είναι πιο ανθεκτικός στα γρατσουνίσματα, στους κραδασμούς και στη θερμότητα απο το Κόριαν?? Ποιό απο τα δύο ειναι πιο ανθεκτικό υλικο για πάγκο κουζίνας????
  5. θεοχάρη, το οικόπεδο ειναι γωνιακό με πρόσωπο σε δρόμο και ο δήμος εχει σκόπό να το κάνει πλατεία, το μπροστινό κομμάτι ( το μισό) και να μας παραχωρήσει το υπόλοιπο.
  6. Μπορεί αυτό ( δηλ. η πρασιά διπλασιασμένη) να ενοικιαστεί ως τμήμα οικοπέδου? Και μια αλλη ερώτηση....αν είχατε συνιδιωκτησία σε ενα κομματι γής εκτός σχεδίου, που αναμένεται να μπεί στο καινούργιο σχέδιο πόλης ( καποια στιγμη στο μέλλον, αγνωστο πότε) θα προχωρούσατε σε κατάτμηση τώρα ή θα περιμ'ενατε να δείτε τις χρήσεις που θα έχει και τα τ.μ που θα πάρει ο δήμος? ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  7. :!:Καλημέρααα!! Μπορείτε να μου πείτε με απλά ελληνικά , τι σημαίνει " διπλασιασμός ριμοτομικά της υποχρεωτικής πρασιάς? ευχαριστω.
  8. Συγνώμη για αυτό , αλλά πως αλλιώς να γράψω τα ψευδώνυμα σας? ειναι στα αγγλικά!!Το οικόπεδο που σας λεω ειναι 4 στρέμματα ( στα όρια του πολεοδιμου σχεδιου) με συντελεστή δόμησης, 1,6. Τι με το ύψος της αποζημίωσης? θα είναι χαμηλό εννοεις?
  9. Pk10gr Από πού μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες για να δω τι συμφέρει εμένα? με ποιόν αρμόδιο θα πρέπει να μιλήσω? επειδή δεν είμαι του χώρου, τί εννοείς όταν λες ότι δίνουν εισφορά σε γη 1 στρέμμα? εννοείς ότι μπορεί να χτιστεί μόνο το ένα στρέμμα? Αν θες να πάρεις πληροφορίες μέσω αυτού του φόρουμ οφείλεις να σέβεσαι τους κανόνες του. Τα greeklish απαγορεύονται. Τελευταία φορά που τα "γυρίζω" σε ελληνικά. ... Ευχαριστώ , GRTOPO
  10. Θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς εννοεις Grtopo
  11. Υ.Γ άσε που είμαστε και πολλοι ιδιοκτήτες. Αν απζημιωθούμε σε γή πως θα το μοιράσουμε?
  12. Αποζημιώση σε γη σχετικά με το οικοπέδο που θέλει να δεσμεύσει για πλατεία ο Δήμος , μας δίνει μόνο στην εκτός σχεδίου περιοχή. Να προτιμήσουμε αποζημιώση σε χρήμα?
  13. Έχω ενα οικόπεδο δεσμευμένο απο το δήμο για να γίνει σχολείο. Τωρα ο δήμος προτείνει να πάρει τα 3 στρέμματα και να μας αποζημιώσει είτε με ανταλλαγή γής ή χρημάτων. Πως πρέπει να κινηθεί κανεις για να δει τι τον συμφέρει καλυτερα ? Heeeelp please!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.