Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorgos_e

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giorgos_e's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας. Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι: - η πώληση έχει πραγματοποιηθεί - το τοπογραφικό διάγραμμα για την πώληση συνέταξε μηχανικός της εταιρείας η οποία αγόρασε το οικόπεδο - η εταιρεία αυτή τη στιγμή ισχυρίζεται πως είμαι συνιδιοκτήτης του οικοπέδου
  2. Καλημέρα σας. Δεν ανήκω στον χώρο και θα ήθελα την βοήθεια σας. Ήμουν ιδιοκτήτης οικοπέδου το οποίο μετά από πράξη εφαρμογής έχει εμβαδόν ίσο με 2,2 στρέμματα, το οποίο και πούλησα σε εταιρία η οποία σκοπεύει να κατασκευάσει συγκρότημα κατοικιών. Πριν γίνει η αγοραπωλησία οι μηχανικοί της εταιρίας ήρθαν και έκαναν τις μετρήσεις τους. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εκδόσουν άδεια οικοδομής καθώς ισχυρίζονται πως τους πούλησα κάτι το οποίο δεν μου ανήκει επειδή ένα μέρος του οικοπέδου (200 τμ) ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη. Μου είπαν πως ήρθαν σε επάφή μαζί του και ζητάει ένα υπέρογκο ποσό και πως εγώ θα πρέπει να να τον πληρώσω για να αποκτήσω το οικόπεδο και μετά να τους το παραχωρήσω. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Και αν κάτι τέτοιο ισχύει, τι θα πρέπει να γίνει τώρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.